Setämiehellään satojatuhansia kuunteluja keränneeltä yhtyeeltä uusi kappale – onko tässä uusi hitti?

Kehä-yhtyeen Sulttaani-musiikkivideo Rumban ensinäytössä!

03.05.2023

Elonsa varrella perinteisemmästä suomirockista kohti kitaravetoista poppia kulkenut laitilalaisyhtye Kehä julkaisee tänä perjantaina uuden kappaleen, joka on saanut nimekseen Sulttaani.

Yhtyeen edellinen julkaisu, Setämies, keräsi Spotifyssa huikeat yli 650 000 kuuntelua siinä missä sen musiikkivideolle kertynyt yli 115 000 kertaa. Mukana kappaleen videolla nähtiin myös Youtubesta tuttu Setämiehet-kanavan kolmikko. Sulttaani-biisillä jatketaan melko lailla samoilla linjoilla, mikä näkyy varmasti myös kuuntelumäärissä. Yhtyeen kitaristi Juha Isotalo on kertonut uudesta julkaisusta näin:

”Olemme tehneet biisejä nyt tuottaja Topi Latukan kanssa kolmen biisin sykleissä, ja kevään sessioista puuttui vielä viime metreillä selkeä singlebiisi. Topi antoikin tehtäväksi raapia kasaan jatkumoa Setämiehelle, ja me tehtiin työtä käskettyä!”

Kuten edelliselle biisille, myös uutukaiselle on siunaantunut oma musiikkivideo, joka on katseltavissa nyt ensinäyttönä Rumban sivulta. Ohjauksesta ja tuotannosta on vastannut myös Setämies-musiikkivideon tehtaillut Lakea Film Companyn Onni Vakkuri. Ota lopputulos katseluun alta.

Lisää luettavaa