Slayer ottaa kantaa bändistä potkitun rumpali Dave Lombardon esittämiin syytöksiin

22.02.2013

Lombardo ilmoitti eilen mittavassa Facebook-tiedotteessaan saaneensa potkut Slayerista. Nyt yhtye on julkaissut vastineen rumpalin esittämiin syytöksiin.

Kuva: Mark Seliger

Rumpali Dave Lombardo tilitti eilen Facebook-sivuillaan, että hänet on sysätty sivuun Slayerin tulevalta Australian-kiertueelta bändin raha-asioista johtuvien erimielisyyksien vuoksi.

Slayerin muu miehistö julkaisi myöhemmin vastineen Lombardon lausunnolle Blabbermouthin sivuilla.

Vastineessaan bändi vahvisti, että tällä hetkellä Anthraxin tuuraavana rumpalina toimiva Jon Dette korvaa Lombardon Australian-keikoilla.

Kuten odottaa saattaa, bändi ei myöskään näe asioiden laitaa aivan samalla tavalla kuin Lombardo.

”Slayer ei ole samaa mieltä Dave Lombardon Facebook-kirjoituksen sisällöstä eikä tekstissä mainittujen tapahtumien aikajanasta. Alle viikkoa ennen bändin suunniteltua lähtöä Australiaan Lombardo esitti yhtyeelle aivan uudenlaiset ehdot sitoutumisestaan. Vaatimukset olivat ristiriidassa niiden ehtojen kanssa, joista oli jo aiemmin sovittu. Bändi ei päässyt yhteisymmärrykseen hänen esittämistään ehdoista niin lyhyellä varoitusajalla ennen lähtöä Australiaan. Asiaan liittyy muitakin puolia kuin mitä herra Lombardo kirjoituksessaan esittää, mutta kunnioituksesta häntä kohtaan Slayer ei halua kommentoida asiaa enempää”, yhtyeen vastineessa kerrotaan.

Kyseessähän ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Lombardo on riitaantunut muiden bändin jäsenten, etenkin kitaristi Kerry Kingin, kanssa.

Perustajajäseniin lukeutuva rumpali on lähtenyt ovet paukkuen bändistä ainakin kahdesti aiemmin.

Lombardo jätti yhtyeen Reign in Blood -albumin kiertueella vuonna 1986 vedoten tuolloinkin raha-asioihin, mutta palasi bändiin seuraavana vuonna. Vuonna 1992 mies otti jälleen hatkat riitaannuttuaan muiden jäsenten, etenkin juuri Kingin, kanssa. Lombardo palasi yhtyeeseen vasta vuonna 2001 alunperin vain tilapäisesti, mutta jäi kuitenkin lopulta bändiin aina näihin päiviin saakka.

Lisää luettavaa