”So antisocial, but I don’t care” – Ed Sheeranin uusi epäsosiaalisuutta kuvaava musiikkivideo on lavastuksen ja puvustuksen juhlaa

Ed Sheeran julkaisi kollaboraatioalbuminsa eilen.

YouTube

Eilen kollaboraatioalbuminsa No. 6 Collaboration Project julkaissut Ed Sheeran julkaisi eilen myös musiikkivideon albumin kappaleelle Antisocial. Kappaleella feattaa äskettäin Ruisrockin-keikkansa perunut Travis Scott. Scottia tuuraamaan festareille pyydettiin Migosia, joka kuitenkin jäi logististen ongelmien vuoksi jumiin Saksaan lentokentälle, eikä näin ollen päässyt esiintymään festareille.

Ed Sheeran saapuu esiintymään myös Suomeen, Malmin lentokentälle kahdelle peräkkäisenä päivänä oleville keikoille 23. ja 24. heinäkuuta. Keikkoihin liittyen ovat Helsingin kaupunki, Warner Music Finland ja Fullsteam suunnitelleen yhdessä #EDsinki-kampanjan, minkä johdosta nähdään Helsingissä Ed Sheeraniin liittyviä tapahtumia heinäkuun aikana.

Artistin uudella videolla kuvataan sitä, millaista on olla epäsosiaalinen ja siihen liittyen videolla esiintyy mm. viittaus elokuvaan Saksikäsi Edward. Videon on ohjannut Dave Meyers, kirjoittanut Matt Walton ja tuottanut Freenjoy.