Suomalainen ja ruotsalainen räppäri kohtaavat kansainvälistä uraa tehneen ja viimeisimpänä Burna Boyn kanssa työskennelleen suomalaistuottajan kappaleessa

MD$:n uusimmassa biisissä vierailevat Sexmane ja ruotsalainen B.Baby.

21.05.2022

Kansainvälistä uraa tehneen MD$:n eli Santeri Kauppisen kolmas single tulevalta tuottajalevyltä ilmestyi eilen. Sonyn julkaisemassa kappaleessa ovat mukana Emma Gaalassa neljä ehdokkuutta kerännyt Sexmane sekä Ruotsista ponnistava uuden aallon räppäri B.Baby. Artistin tulevaa albumia ennakoineissa kahdessa aiemmassa kappaleessa ovat vierailleet Kube ja Bizi sekä JVG ja William – jälkimmäisestä voit lukea lisää täältä. Molemmat kappaleet nousivat suoraan Spotifyn top 50 -listan kärkeen.

Eilen julkaistu biisi on nimeltään Nonstop, ja siinä käsitellään menestymisen vaatimaa työpanosta, ihmissuhteiden ja uran roolia suhteessa toisiinsa, sekä oman sitoutumisen vaikutusta lopputulokseen. Kappale huokuu itsevarmuutta niin kahden vierailijan riimien kuin MD$:n takuuvarmasti iskevän tuotannonkin puolesta – kokonaisuus ilmentää kyseenalaistamatta artistin uralle omistautumista ja huipulle kiipeämisen kiistattomuutta.

”Olen seurannut Sexmanen uraa, ja olemme jo pitkään halunneet tehdä yhteistyötä”, Kauppinen kertoo. ”Ruotsalaisessa B.Babyssa vaikutuksen teki halu tehdä musiikkia positiivisella kulmalla, ja artistin energia sopi hyvin yhteen Sexmanen kanssa.”

Suomalaistuottajan kädenjälki kuuluu usean kansainvälisen supertähden musiikissa, sillä MD$:n tuotantoa on kuultu muun muassa 6lackin, G-Eazyn ja Megan Thee Stallionin kappaleissa. Viimeisimpänä MD$ on työskennellyt Flow-festivaalille elokuussa saapuvan Burna Boyn kanssa.

Katso Jjohannessin tekemä Nonstop-musiikkivideo alta.

Lisää luettavaa