Suomalaisartisti kysyy: ”Mutsi ootsä ylpee?” – Näin äiti vastasi

Ensiesityksessä Lucasin musiikkivideo.

Karim Awad

Lucas julkaisi toista albumia ennakoivan Mutsi ootsä ylpee -singlen. Karim Awadin ohjaama musiikkivideo saa ensiesityksensä Rumban sivuilla nyt.

Yleensä tässä kohtaa antaisimme äänen artistille, joka kertoisi kappaleesta ja sen syntyprosessista jotain. Sen sijaan puheenvuoron saa Lucasin syntyprosessista vastannut henkilö, hänen äitinsä Nina, joka tavoitettiin levy-yhtiön kautta. Joten: mutsi ootsä ylpee?

”Lucas,
Kyllä mä oon ylpee susta. Ihan hemmetin ylpee! Ja sä oot pelkkää kultaa. Meillä on vahva yhteys, joka ei pätki ja toimii ilman sanoja. Yhdessä olemme menneet läpi harmaan kiven aina aurinkoon asti. Uskon, että parasta mitä äiti voi lapselleen antaa on tukevat, turvalliset juuret ja voimakkaat, vapautuneet siivet. Aivan sama minkä ikäinen olet tai mitä tapahtuu, tiedät että minä pysyn ja oot aina mun pikkukulta.
Rakkaudella,
Mutsi”

Ja kun tämä on selvitetty, niin toki annamme Lucasin kertoa biisistään.

”Mä oon tosi fiiliksissä tästä biisistä, koska sen on jotain niin erilaista mulle, mutta myös Suomi-skenessä yleensäkin. Tätä biisiä ei kannata ottaa liian vakavasti, vaan enemmän huumorilla. Mun biisit on yleensä aika synkkiä, joten tää biisi on täysi vastakohta mun aiempiin biiseihin. Halusin tehdä välillä jotain, joka ei ole niin vakavaa”, Lucas kertoo.
 
”Biisi kertoo mun nuoruudesta ja siitä ,kun oon ollut sekoilemassa frendien kanssa. Vaikka välillä on morkkis niin on aina yksi ihminen, joka tuo mulle parempaa oloa ja se on mun oma äiti.”

Katso video alta.