Suomalaisen huipputuottajan levyltä ensimmäinen näyte – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Myös Olivia Rodrigo mukana listalla.

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

MD$, Bizi, KubeUus bae
Suomen valovoimaisimpiin tuottajiin lukeutuva MD$ on tehnyt uraa myös ulkomailla tuottaen musiikkia artisteille kuten G-Eazy ja Megan Thee Stallion. Nyt valmisteilla on tuottajalevy, jolta saatiin ensimmäinen näyte nyt. Biisillä vierailee Bizi ja Kube, joten meininki on arvatun sähäkkä.

Tiedotteella vihjaillaan, ettei ulkomaalaisten vahvistusten läsnäolo ole tulevalla albumilla poissuljettua. Saa myös nähdä, että keitä kaikkia kotimaisia artisteja kappaleilla tullaan kuulemaan.

Olivia RodrigoHappier
Vasta 18-vuotias Olivia Rodrigo on yksi tämän hetken valovoimaisimmista artisteista. Tammikuussa julkaistu Drivers License nousi valtaisaksi hitiksi ja perjantaina ilmestyi laulajan debyyttialbumi Sour. Herkkää ja eteeristä puolta esitellyt laulaja taitaa levyllä myös 2000-luvun skeittirockin soundit. Happier ei sijoitu kumpaankaan osastoon, vaan on soul-vetoinen biisi.

Happier on moderni erobiisi, jolla toivotaan toiselle parempaa, muttei ihan liian paljon parempaa.

”I hope you’re happy, but not like how you were with me”, Rodrigo laulaa.

CostiDavy Jones
Jos haluat soittolistoillesi uuden ja taitavan räppärin, niin Costi on siinä tapauksessa valintasi. Davy Jones on räppärin kolmas biisi ja varsinainen myrskyvaroitus siitä, mitä voikaan olla luvassa. Costi on julkaissut kolme erilaista biisiä, mutta drill-henkisen Davy Jonesin energinen ote on jotakin, mikä kannattaa alkajaisiksi tsekata.

Lisää musiikkia on varmasti luvassa ja lisää Costista on luettavissa vielä tämän viikon aikana Rumban sivuilla. Joka tapauksessa kyseessä on nimi, joka kannattaa kirjata muistiin. Costi on takuuvarmasti saanut korvat hörölle isoissa ympyröissä.

Lisäksi listalla on muun muassa uutta Ellinooraa ja Mikael Gabrielia.