Suomalaistuottajat mukana Sam Smithin ja nigerialaistähti Tiwa Savagen duetolla

Tomi Mannonen ja Boundaries vastaavat Temptation-kappaleen tuotannosta.

Nigerialaistähti Tiwa Savage julkaisi brittipoppari Sam Smithin kanssa singlen Temptation. Kuuman afrobeat-dueton takana ovat suomalaistuottajat Tomi Mannonen ja Boundaries eli Ville Rosqvist.

”On ollut iso kunnia päästä työstämään tämän tasoista biisiä. Toivon, että ihmiset fiilailee tätä!”, Rosqvist sanoo.

Rosqvist on osa suomalaistuottajien kollektiivia Fountain Productions. Fountainin perustaja on Santeri Kauppinen alias MD$ ja muita jäseniä ovat muiden muassa Ruuben ja Fractious Frank.

”Fountain suuntaa vahvasti Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinoille. Pitkälle rakennetuilla kansainvälisillä kontakteilla tuottajien on helpompi kasvattaa omaa uraansa ulkomailla. Olemme etsineet tähän ryhmään Suomesta sopivimmat tuottajat, joista kaikilla on mahdollisuus onnistua globaalisti”, Kauppinen kommentoi.

Temptation antaa esimakua Tiwa Savagen perjantaina julkaistavalta Celia-albumilta. Savage asui nuoruutensa Lontoossa, missä päätyi laulamaan taustoja George Michaelille ja Mary J. Bligelle. Hän muutti takaisin Nigeriaan omien sanojensa mukaan siksi, että vaikka musiikkiala oli kasvamassa, siellä ei ollut samalla tasolla miesten kanssa operoivia naisartisteja.