Suomen Diili-voittaja on yhdysvaltalaisen laulajaikonin nimikkoviinin mainoskasvo

Mary J. Bligen viini kiinnitti Sointu Borgin brändilähettilääkseen.

04.02.2022

Diili-tositelevisiosarjan viimeisimmän kauden voittanut Sointu Borg on Mary J. Bligen viinibrändin lähettiläs Suomessa. Suomi on myös ensimmäinen maa, jossa Sun Goddess -viinillä on oma lähettiläänsä.

Yhteistyöstä vihjailtiin eilen, kun Borg julkaisi Instagram-profiilissaan videotervehdyksen Mary J. Bligelta.

”Hello Finland”, Mary J. Blige aloittaa terveisensä. ”Toivottavasti olette valmiina vastaanottamaan tätä hämmästyttävää viiniä. Sitä on tulossa.”

Tänään Borg julkaisi kuvan (ks. alla), jonka yhteydessä kertoo kampanjasta.

”Lupasin Mary J:lle, että moni suomalainen pääsee nauttimaan viineistä. Sun Goddess -viinejä pääset tilaamaan ensi kesänä kuumilla terasseilla sekä eri yökerhoissa ympäri Suomen. Tästä se lähtee! Kiitos tästä luottamuksesta ja vastuusta Mary J.”, Borg kirjoittaa.

Alkon tilausvalikoimasta löytyy kaksi Sun Goddess -viiniä: kuiva, hapokas ja trooppisen hedelmäinen Sauvignon Blanc sekä kuiva, hapokas ja persikkainen Pinot Grigio Ramato. Vaikka Blige on yhdysvaltalainen, Sun Goddess -viinit ovat italialaisia.

Viinin nimi Sun Goddess eli suomeksi aurinkojumalatar juontaa juurensa Bligen lapsuuteen.

”Olen aina rakastanut aurinkoa, ja lapsena yritin saada vangittua auringon lämpöä ja energiaa. Se oli minulle maagista. Tästä johtuen äitini alkoi kutsua minua aurinkojumalattareksi”, Blige kertoo.

Mary J. Blige on ajankohtainen myös siksi, että hän on mukana ensi viikolla pelattavan Super Bowl -ottelun puoliajalla nähtävässä ja Dr. Dren kuratoimassa show’ssa. Elikkäs Sun Goddessia kisakatsomoon?

Lisää luettavaa