Supertähti sai seuraa tulevasta sellaisesta – Teemu Brunilan ja Nico Stadin Kylie Minoguelle tuottamasta kappaleesta uusi versio

Dua Lipa mukana uudella versiolla.

03.01.2021

Kylie Minogue julkaisi marraskuussa Disco-albumin, joka oli jo artistin 15. levy.

Torille olisi ollut asiaa, mutta sinne ei ollut koronarajoitusten takia kovinkaan suotavaa mennä. Torille siitä syystä, että albumin neljästä eri biisistä on ollut vastaamassa Teemu Brunila. Kolme näistä neljästä biisistä löytyy heti levyn alusta, lisäksi levyn vetonaulana toimi Brunilan tuottama Magic-single.

Myös toinen suomalainen, Nico Stadi eli Nico Hartikainen on ollut tekemässä Brunilan kanssa kahta levyn biisiä, joista toinen on tässä jutussa käsiteltävä Real Groove.

Real Groove on viimeisin single albumilta ja siitä on julkaistu nyt 2054-remix. Remix versio on alkuperäistä hivenen tiivimmääksi kiristetty, lisäksi sillä kuullaan vierailijaa, Dua Lipaa. Dua Lipa on yksi tämän hetken suosituimmista artisteista ja mikäli meno jatkuu samana, on hänellä rahkeita nousta Minoguen tasoiseksi supertähdeksi, kaupallisella mittapuulla tarkasteltuna suunta on oikea, striimilukemat ovat sen verran huimia. Minoguen veroiseksi nouseminen vain vaatii tässä tapauksessa pari vuosikymmentä lisää.

Dua Lipa julkaisi viime vuonna Future Nostalgia -albumin. Useilla kappaleilla kuultiin disco-vaikutteita, joten siinä mielessä artisti on varsin osuva vierailija biisille. Lisäksi laulajien äänet sopivat yhteen, joten mikäs on remixiin tutustuessa.

Tsekkaa biisi alta. Lisää Kylie Minoguesta ja Brunilasta täällä.

Lisää luettavaa