”Tää on mulle erityisen tärkeä kappale” – Universal Musicille kiinnitetty artistilupaus julkaisi kolmannen singlensä

Uutta musaa Jeminalta.

15.10.2023

Universal Musicille levyttävä laulaja-lauluntekijä Jemina julkaisi perjantaina kolmannen singlensä. Pitkään hautunut Sun sun -niminen kappale syntyi yhteistyössä Tomi Tammisen, Jonas Olssonin ja Ellis Kouhian kanssa.

”Sun sunin työstöprosessi oli aika pitkä – se parsittiin palasista, mutta lopulta kun ydin löytyi, oli se helppo kirjoittaa loppuun. Tää biisi kertoo siitä, kun joutuu syystä tai toisesta menettämään tärkeen tyypin ja on varma, ettei mikään tuu enää tuntumaan miltään sen jälkeen. Eikä lopulta ehkä haluakkaan koska tietää, että sydän kuuluu aina vaan sille yhdelle”, Jemina kertoo.

”Myöhemmin kuulin, että mun tuttu oli menettänyt läheisensä äkillisesti. Silloin tajusin, että mulle tää biisi kertoo tarinan siitä. Tän stoorin ja pitkän työstön takia tää on mulle erityisen tärkeä kappale.”

Oman artistiuransa lisäksi Jemina kirjoittaa musiikkia myös muille. Hän on ollut tekemässä kappaleita muun muassa Nelli Matulalle, Bessille, Ressu Redfordille ja Suvi Teräsniskalle. Pilkkahintaan-debyyttisinglen jälkeen Jemina on ollut mukana tekemässä C Moren alkuperäissarjan Poromafian tunnuskappaletta Hear Me Lord, jonka hän myös esitti. Jeminan toinen single Loppumaton laulu, josta kerroimme täällä, ilmestyi heinäkuussa.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa