”Taitaa olla Ismo Alangolla rahat loppu”, sanoi ei kukaan Hassisen Koneen paluun aikaan – PMMP-kohuun on yksinkertainen syy

PMMP:n paluuseen suhtaudutaan eri tavalla kuin Hassisen Koneen paluuseen. Tämä ei ole yllättävää.

27.09.2023

Hassisen Kone teki paluun lavoilla pari vuotta sitten. Palaute oli odotetunlaista.

”Taitaa olla Ismo Alangolla rahat loppu.”

”Ketä kiinnostaa? Aivan paskaa musaa.”

”Kyllähän se oli tiedossa, että tuokin bändi vielä lavoille palaa rahastamaan.”

”Ahneella on paskainen loppu.”

Ai etkö lukenutkaan vastaavanlaisia kommentteja yhtyeen paluukeikkojen yhteydessä? Kumma juttu.

PMMP:n paluu sen sijaan on saanut 30-60-vuotiaat miehet närkästymään bändin festarikeikoista ennen Olympiastadionin konsertteja, vaikka heitä ei näytä kiinnostavan yhtye lainkaan.

Ai niin, ja tiesitkö, että PMMP on yliarvostettua paskaa? Ei se mitään, kyllä se sinulle kerrotaan.

Kyllä, Olympiastadionin keikkojen liput tulivat myyntiin ennen, kuin festivaalikeikoista uutisoitiin. Mikäli sitten luuli, että paluu jäisi ainoastaan stadionkeikkojen mittaiseksi, eikä festivaalikeikkoja yhtye soittaisi lainkaan, niin silloin on kyse enemmän fanin (tässä tapauksessa toki nimimerkin takaa kirjoittavien miesoletettujen, joita ”ei voisi bändi vähempää kiinnostaa”) sinisilmäisyydestä.

Hämmentävää. Ihan kuin näillä henkilöillä voisi olla jonkinlainen agenda naisvetoista bändiä vastaan. Ihan kuin… ihan kuin he eivät oikeasti olisikaan kiinnostuneita koko yhtyeestä, vaan kyseessä olisi jonkinlainen muu syy taustalla? Mutta ei, ei kai nyt Suomessa tällaista!

PMMP:n fanit sen sijaan näyttävät olevan asian harvinaisen yksimielisiä: ihan vitun jees, että bändin voi nähdä useampaankiin otteeseen kesällä.

Lisää luettavaa