Tämä tarina saattaa olla totta: Tänään syntymäpäiviään viettävä laulaja on aikamatkaaja, joka pelasti Anne Frankin?

Pelastiko aikamatkaava indielaulaja Anne Frankin?

24.10.2014

Neutral Milk Hotel -yhtyeen laulaja ja biisintekijä Jeff Mangum (yläkuvassa vasemmalla) täyttää tänään 44 vuotta. Neutral Milk Hotel on parhaiten tunnettu In the Aeroplane over the Sea -albumista, joka julkaistiin vuonna 1998. Albumin on sanottu kertovan Anne Frankista, vaikka Jeff Mangum ei olekaan koskaan suoraan myöntänyt asiaa. Hän on kuitenkin myöntänyt muutamilla keikoilla Holland, 1945 -nimisen kappaleen kertovan Anne Frankista.

Tässä vaiheessa kannattaakin sitten kiinnittää se foliohattu jesarilla päähän, sillä homma lähtee lapasista oikein kunnolla. Internetin salaliittoteoreetikkojen mukaan Jeff Mangum on nimittäin aikamatkaaja, joka pelasti Anne Frankin natsien kynsistä.

Todisteet ovat lähes aukottomat. Jeffin sisko Coraline näytti 80-luvulla otetussa luokkakuvassaan täysin Anne Frankilta:

jeffcoraline

Onkin siis täysin selvää, että Jeff kaappasi Anne Frankin natsien kynsistä vain kasvattaakseen tämän omana siskonaan.

Samana vuonna otetussa luokkakuvassa Coralinen vieressä on tähti. Anne Frankin päiväkirjathan tunnetusti kertovat juutalaisten vainosta toisen maailmansodan aikana, ja Daavidintähti on perinteinen juutalaisuuden tunnus:

coralinestar

Vaan salaliittoteoria ei lopu tähän! Saattaa olla myös niin, että Jeff Mangum jakoi Anne Frankin kahdeksi eri ihmiseksi. Vuonna 2008 Mangum meni nimittäin naimisiin dokumentaristi Astra Taylorin kanssa. Astrakin näyttää (häilyvän etäisesti, mutta silti) Anne Frankilta:

wife

Voisiko siis olla niin, että Jeff Mangum matkusti ajassa taaksepäin, kidnappasi Anne Frankin, pelasti tämän natsien kynsistä, kasvatti hänet omana siskonaan kunnes meni naimisiin, ja lopulta muunsi osan Anne Frankia/siskoaan omaksi vaimokseen?

Ei voi tietää, mutta harva voi todistaa etteikö näin olisi VOINUT tapahtua.

Kenties salaisuus vielä joskus paljastuu.

Oikein hyvää perjantaita kaikille!

Lisää luettavaa