Tämän hetken suosituin suomalaisyhtye julkaisi levyn – albumia tehtiin Helsingistä Berliinin kautta Mäntyharjulle ja Sipooseen

Kuumaa julkaisi uuden levyn.

19.04.2024

Kuumaa-yhtye julkaisi tänään uuden albumin. Levyn nimi on Pisara meressä. Albumin jukaisua juhlistetaan bändin toistaiseksi suurimmalla keikalla Helsingin Jäähallissa perjantaina 26.4.2024.

Albumilta on julkaistu ennakkoon singlet Tässä on kaikki, Satama ja Tuhoaisti, jotka ovat kaikki nousseet maanlaajuiseen radiosoittoon ja viihtyneet Suomen Top 50 -listalla julkaisustaan asti.

Solisti Johannes Brotherus kommentoi levyn tekoa näin:

”Kirjoitimme levyä Helsingissä, Berliinissä, Nuuksiossa, Milanossa, Mäntyharjulla ja Sipoossa. Prosessi on ollut jokaista päivää myöten palkitseva. Olemme löytäneet intuitiivisen taajuuden musiikin tekemiseen tuottaja Jonas Olssonin kanssa ja biisit ovat syntyneet ilon ja innostuksen saattelemana. Huoneisiin, joissa työskenneltiin alkoi hiipimään toiveikkuuteen kurottavia kappaleita. Tutkimme tarinoita joiden sisällä on myös murhetta, mutta vaisto asetti niille usein valoisia kehyksiä. Kevät on edessä!”

Kuuntele albumi alta.

Lisää luettavaa