Tänä kesänä loppuunmyyty Tapiola-festivaali järjestetään jälleen elokuussa

Komea kattaus taas luvassa.

08.12.2022

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty ja heti loppuunmyyty Tapiola Festivaali järjestetään jälleen 18.–19. elokuuta Tapiolan Urheilupuistossa. Tapahtuma levittäytyy ensi vuonna Espooseen entistä komeampana, kun kaksi päälavaa ja Metro Areenan sisälle nouseva Radio Nova Retro Stage -lava saavat seurakseen uuden neljännen lavan.

Tapiola Festivaalin esiintyjistä puolet on julkaistu. Mukana ovat nimet Apulanta, Juha Tapio, Gettomasa, Elastinen, Behm, Gasellit, Abreu, Erika Vikman, Michael Monroe, Ruusut, Sexmane, Isac Elliot, Bess, Vesterinen Yhtyeineen, Viivi, Teflon Brothers. Nelli Matula, Yeboyah, Maija Vilkkumaa, Yona, Ismo Alanko, Etta, Ramses II, Yeboyah, Cledos sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Tulevassa festivaalissa nähdään tuhti kattaus 90-luvun ja vuosituhannen vaihteen legendoja niin meiltä kuin muualtakin, ja Radio Nova Retro Stagen ohjelma paljastetaan lähiaikoina.

”Tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille aikuisille ja sen ikäraja on edelleen K-18. Halusimme kehittää viime vuonna loppuunmyytyä tapahtumaa tuomalla yhden lisälavan festivaaliin ja tuoda nousevia tähtiä mukaan. Panostamme mittavan esiintyjämäärän lisäksi erityisen paljon alueen visuaalisuuteen, VIP-kokemukseen, oheisohjelmaan sekä ruoka- ja juomatarjoiluihin”, kertoo Tapiola Festivaalin promoottori, Loud N’ Liven Kalle Keskinen ja jatkaa:

”Alue tulee kasvamaan niin, että tavoitteenamme on saada ensi vuonna kahtena päivänä paikalle 30 000 kävijää.”

Tapiola Festivalin kahden päivän early bird -liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa ja Tiketissä ensi keskiviikkona 14. lokakuuta kello 10.00.

Lisää luettavaa