Tanssitaan toksisten suhteiden tahtiin – ensiesityksessä Vince Vigon musiikkivideo

Vince Vigo on mielenkiintoinen artistitulokas, jonka esikoissingle leikittelee vastakohdilla.

Louie Bluen myötä kiinnotuksen herättänyt levymerkki Booa Music osoittaa vainuaan jälleen. Yhtiön uusin artisti on Vince Vigo, jonka debyyttisinglen musiikkivideo saa ensiesityksensä Rumban sivuilla nyt.

Misleading Intentions on funkya elektronista popmusiikkia, mutta artistin mukaan taustalla on synkkiä ajatuksia.

”Biisi on tarinan puolesta tullut aika pimeestä paikasta, olin pitkään pyöritellyt ajatuksia ja fiiliksiä toksisista suhteista ja siitä miten niistä ei sitten kuitenkaan osaa päästää irti vaikka pitäisi”, Vince Vigo sanoo.

Hän kertoo, että musiikkivideo jatkaa biisin tarinaa: vaikka olisi kuinka hyvä olla hetkessä toisen kanssa, niin suhde jättää kuitenkin yksin. Ihmissuhteisiin liittyvät synkät aiheet ovat Vince Vigon mukaan biisien aiheina myös jatkossa.

”Mä olin nähnyt videosta vision mun unessa: oon keskellä täyttä tanssilattiaa, ympärillä jengi tanssii ja riehuu, mutta mä en ole yhtään osana sitä tunnelmaa vaan tuijotan paikallaan kameraan. Saatiin Veeti Ossi kuvaajaksi ja se teki mun visiosta todellisen, oon niin onnellinen lopputuloksesta joka näyttää myös Vince Vigosta visuaalisen puolen magentan ja myrkynvihreiden värivalojen loisteessa.”

Mutta kuka Vince Vigo on? Toistaiseksi artistin sosiaalisen median kanavat ovat poikkeuksellisen tyhjiä, kasvoille ponnahtaa vain kysymys ”who the fuck is Vince Vigo?”.

”En halua avata itsestäni liikaa kerralla tai määritellä itseäni mihinkään suuntaan, ja sen vuoksi Vince Vigo syntyi luonnollisesti”, artisti sanoo.

”Booan kanssa hommat lähti pyörimään kun tutustuttiin mun tuottajan Perjantai4000:n kanssa, kemiat ja vibat kohtas ja nyt ollaan jo useampi vuosi tehty musaa yhdessä eri muodoissa. Vincenä teen musaa saadakseni purkaa sydäntä sekä biisien teksteihin että tuotantoon. Vince Vigon musiikista huokuu synkkä – paikoittain jopa uhkaava tunnelma, joka yhdistyy voimaannuttavaan värimaailmaan. Lopputuloksena on tanssittava vastakohtien valssi koukuttavilla hookeilla.”

”Siinä on jotain niin ihanan ironista saada jengi tanssimaan biisiin, joka kertoo omista kokemuksista toksisesta parisuhteesta ja sen mielenmaisemasta.”

Katso Misleading Intentions alta.