”Tarjoon skumpat jos otat multa poskeen” – suomalaisartisti teki kappaleen, jonka sanoitukset on kerätty naisten ahdistelukokemuksista

Terri laulaa tärkeästä asiasta.

29.11.2017

Suomalaisartisti Terri on tänään julkaissut kappaleen Oo hiljaa. Kappaleen sanoituksiin on kerätty naisten ahdistelukokemuksia Facebookin Naistenhuone-ryhmästä sekä Terrin itsensä lähipiiristä.

”Jo kauan ennen kaikkee tätä #metoo meininkiä oon alkanu miettii, et miks edelleen vuonna 2017 esim. musiikissa esiintyy niin paljon naisvihaa ja törkeyksii jotka kuitataan sillä ettei pidä ottaa vakavasti, tai että viihdettähän tää vaa on, en mä oikeesti tarkota. Miltä kuulostais jos mä naisena laulaisin näin? Tai jos sanoisin ääneen kaiken mitä kaduilla/mediassa/elämässä naisena kuulee?” Terri kertoo Facebookissa ja jatkaa:

Oo hiljaa on biisi, joka on kirjotettu tällä ajatuksella. Keräsin kokemuksia niin omasta lähipiiristä kuin tuntemattomiltakin ja kirjoitin niistä kaunistelematta. Aika jäätäviä juttuja sieltä tulikin, moni sellaisia etten olis itse uskaltanut ees väittää että tällasta vielä tapahtuu.”

Kappaleen kuulet alta. Terrin voit nähdä tänään esiintymässä Tampereen yo-talolla.

Terri Facebook-sivut lyödät täältä.

Lisää luettavaa