Tätä et osannut odottaa – Haloo Helsinki ja JVG yllättävät todella erikoisella musiikkivideolla

Girls & Cowboys

Youtube

JVG ja Haloo Helsinki esittivät Texas-kappaleen ensimmäistä kertaa tämän vuotisessa Emma-gaalassa, jonka jälkeen kappale päätyi suoratoistopalveluihin.

Kuten odottaa saattaa, biisi onkin sen jälkeen keikkunut Spotifyn Top-50 kärkikymmenikössä.

Emma-gaalan esitys sisälsi villi länsi -teeman, mutta kappaleen musiikkivideo jättää erittäin paljon tulkinnan varaa. Herra Ylpön kädenjälkeä olevalla videolla ei nimittäin poseerata kameralle, vaan voisi puhua jopa pienimuotoisesta yllätyksestä. Tälle kappaleelle moni olisi osannut odottaa varmasti jollain tapaa Emma-gaala esityksen tyylistä videota. Sellaista ei nyt missään nimessä saatu.

Aluksi videolla seikkailee jonkinlainen tutkimusryhmä. Kenties tutkimusryhmä ”metskaa onnea vääristä paikoista” kuten biisilläkin räpätään. Tämän jälkeen tutkimusryhmän jäsen löytää jalkapallon, mutta sitten tapahtuu jotain hyvin erikoista ja hetken päästä JVG ja Haloo Helsinki ovat kilpailemassa paremmuudesta futiskentällä.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Jokainen voi päätellä sen allaolevasta videosta itse. Se on ainakin varmaa, että JVG seikkailee ensimmäistä kertaa rock-musiikin kanjoneilla ja Elli Haloo pääsee esittelemään puhelaulutaitojaan.