Taylor Swift promosi uutta albumiaan – esitti suorassa lähetyksessä kappaleen vuosien takaa ja coveroi Phil Collinsia

Swiftin uusi albumi Lover julkaistiin elokuun loppupuolella.

03.09.2019

Taylor Swift julkaisi uuden albuminsa Lover 23. elokuuta. Albumi nousi Billboard 200 -listalla ykkössijalle ollen viikon menestynein albumi sekä kokonaisuudessaan että pelkässä albumimyynnissä laskien. Vertailukohdetta ei tarvitsekaan etsiä kaukaa: samaan on yltänyt nimittäin aiemmin viimeksi Swiftin oma, uusinta edeltävä albumi Reputation (2017). Lover nousi myös Suomessa listan sijalle 4. ollen viikon korkein uutuusalbumi.

Swift kävi promoamassa uutta albumiaan BBC:n Live Loungessa ja esitti lähetyksessä livenä kuusi kappaletta. Suurin osa vedoista oli luonnollisesti Swiftin käsillä olevalta kuudennelta studioalbumilta: London Boy, Lover, The Archer sekä You Need to Calm Down. Näiden lisäksi hän esitti myös kappaleen Holy Ground, joka löytyy albumilta Red (2012) sekä Phil Collins coverin Can’t Stop Loving You.

Cover-kappalevalintaansa Swift perusteli seuraavasti:

”Sen tyyppinen rakkaus, josta tämä laulu kertoo, on epäsovinnainen rakkaus. Minä uskon, että todellinen epäsovinnainen rakkaus on kuin, että rakastatko jotakuta niin paljon, että rakastaisit häntä, vaikka hän ei rakastaisi enää sinua? Se on se, mistä tämä laulu laulaa. Se on kirjaimellisesti surullisin ja kaunein laulu koskaan”

Koko BBC:n lähetys on vapaasti kuunneltavissa täällä. Swift pääsee ääneen alkaen kohdasta 1 h 43 min 30 s. Phil Collins -coverin kuulet esittelypuheineen puolestaan kohdasta 2 h 11 min 50 s alkaen.

Alta voit katsoa myös videot kaikista Swiftin live-esityksistä BBC:n Live Loungessa.

EDIT: Uutista muokattu 3.9.2019 klo 18.41. Lisätty live-esitysten videot.

Lisää luettavaa