”Teen musiikkia kaikesta ja en mistään” – haastattelussa minimalistista ja futuristista musiikkia tekevä Lucy Lohan

Lucy Lohanin debyytti-ep ilmestyy toukokuussa.

Rumban juttusarjassa nostetaan esiin nousevia ja potentiaalisia nimiä. Jutussa käydään läpi paitsi artistin suhtautumista musiikkiin, myös sitä miten artistin polulle ikinä päädyttiin. Edellisessä osassa oli Karim B, sen löydät täältä.

Toukokuun 13. päivä tullaan kuulemaan debyytti-ep Solitin kautta julkaisevalta Lucy Lohanilta, jonka viimeisin single nimeltä Evian ilmestyi viime viikolla. Kyseinen futuristinen biisi ilmestyy vain muutama viikko Lucy Lohanin debyyttisinglen jälkeen: voit lukea minimalistiseen hiphopiin nojaavasta Nonchalantista lisää täältä.

Lucy Lohan vastasi Rumban kysymyksiin: lue vastaukset alta!

YouTube video

Mikä soi napeissa just nyt?

”Tänään soi KayCyy ja Thrilliam Angels, nämä kaksi ovat olleet rotaatiossa paljon ja molempien artistien viimeisimmät julkaisut tuntuvat ajattomalta musiikilta.”

Mist sä tuut?

”Olen Lucy Lohan eli Helvetican, tuottaja, vokalisti, ja graafinen suunnittelija. Musiikki on tuntunut tärkeimmältä asialta mulle nuoresta iästä asti.”

Silloin tajusin, että haluan artistiksi.

”Tämä on vaikea kysymys. Aloitin tuottamalla elektronista musiikkia ja tekemällä biittejä, mutta en osaa nimetä yhtä tiettyä hetkeä joka olisi inspiroinut aloittamaan.”

Musiikillinen esikuvasi?

”Tällä hetkellä mulla ei oikein ole idoleita, mutta isoimmat vaikutteet mun soundiini ovat varmaan Future, Perfume, Zellyocho, ja Tohji.”

Supervoimasi?

”Livekeikat. Esiintyminen on tärkeä osa mun musiikkiani!”

Lucy Lohan?

”Lucy Lohan! Teen musiikkia kaikesta ja en mistään, toivon että voin inspiroida muita ihmisiä ja tehdä musaa joka saa ihmiset unohtamaan huolensa.”

YouTube video

Lisää luettavaa