Teinibändi joutui lopettamaan treenaamisen metelivalitusten takia – planeetan suurin rocktähti tuli apuun

Davella on sydän paikallaan.

Dave Grohl Rumba

On Dave Grohlista mitä mieltä tahansa, niin sydän miehellä tuntuu ainakin olevan paikallaan.

Black Leaves of Envy -niminen teinipoikien bändi Cornwallissa Englannissa sai kaupungilta määräyksen, etteivät he saa soittaa treenipaikaksi muutetussa autotallissaan 40 desibeliä kovempaa. Kun jo jääkaappi saattaa hurista 40 desibelin edestä, niin kyseessähän oli silkka pottuilu teinejä kohtaan.

Teinit eivät jääneet kuitenkaan toimettomiksi tällaisen mielivallan edessä, vaan kirjoittivat Dave Grohlille alkukuusta kirjeen, jossa kertoivat tapahtuneesta. Dave Grohl julkaisikin eilen Foo Fightersin Twitter-tilillä avoimen vetoomuksen, joka oli sunnattu Cornwallin kaupungin päättäjille. Kirjeessä Dave painotti, kuinka tärkeää teinien on saada harjoitella taidettaan ja kuinka tärkeää lasten ympäri maapallon on saada tehdä sitä, mitä he rakastavat.

Corwallin kaupungin virallinen Twitter-tili vastasi takaisin kertoen, että heidän pitää tutkia tilanne aina, kun saavat valituksen metelistä. Twiittinsä mukaan he kuitenkin neuvottelevat kaikkien osapuolten kesken, ja yrittävät saada asiaan ratkaisun.

Kunpa vain kaikki toimisivat näin sivistyneesti!