The Weeknd hallitsee – uutuus nousi ensimmäistä kertaa Suomessa albumilistan kärkeen

The Weekndillä on kärkipaikka albumi- ja singlelistalla.

17.05.2020

Kanadalaisen r&b-tähti The Weekndin uutuusalbumi After Hours on noussut ensimmäistä kertaa Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

Albumi on ollut suomalaisittain kiinnostava, sillä sen yhteydessä The Weeknd on tehnyt yhteistyötä suomalaisten visuaalisten osaajien, Aleksi ja Anton Tammen kanssa. Kerroimme levystä enemmän täällä.

Albumin jättihitti on ollut Blinding Lights, joka on myös singlelistan ykkönen, jo kahdeksatta viikkoa putkeen. Listaviikkoja The Weekndin albumilla on kahdeksan, joista kaikki se on viettänyt top-4 joukossa.

Kakkospaikkaa albumilistalla pitää Dua Lipa albumillaan Future Nostalgia, kolmantena häärii Nightwishin Human. :ii: Nature. Viime viikon ykkönen, JVG:n Rata/Raitti tipahti neljänneksi. Albumi on ollut listalla jo 48 viikkoa, eikä ole vielä kertaakaan tipahtanut kärkikymmenikön ulkopuolelle. Viidentenä niin ikään ainoastaan kärkikymmenikössä viihtynyt, Mkdmsk:n postuumisti julkaistu Mkdmsk-albumi.

Listan korkein uutuus on Adi L Haslan ennakkoon platinaa striimannut 8. päivä, joka debytoi sijalla 17. Lisäksi uutuuksiin lukeutuu Terror Reidin Hot Vodka 1, joka löytyy albumilistan sijalta 49.

Huomioitavaa on 6ix9ine:n Dummy Boy -albumin paluu listalle. Sijalta 47. löytyvä albumi on varmasti saanut tukea nousuunsa 6ix9ine:n huomiota herättäneeltä Goobapaluusinkulta.

Gooba löytyy singlelistan sijalta kolme, jota siis The Weeknd hallitsee. Kakkosena pysyttelee Arttu Wiskari kappaleellaan Tässäkö Tää Oli?. William on tehnyt tasaista nousua Penelope-kappaleellaan, löytyen sijalta neljä. Artistin haastattelun löydät täältä. Viidentenä majailee Keko Salatan 100%, jolla vierailee Bess ja Sexmane.

Albumilista löytyy kokonaisuudessaan täältä ja singlelista täältä.

Lisää luettavaa