The Weekndin uusi single julkaistiin ennennäkemättömässä formaatissa – ”saattaa aiheuttaa vakavia vammoja tai kuoleman”, valmistaja varoittaa

Saattaa sisältää teräviä reunoja.

08.04.2022

Muistatko räppäri Lil Nasin Satan Shoes -kengät, jotka sisältävät väitetysti oikeaa verta? Niiden valmistaja MSCHF on lanseerannut nyt jotain vähintään yhtä omituista.

Tuote on The Weekndin Out of Time -vinyylisingle. Siinä ei olisi mitään kummallista, ellei levy sattuisi olemaan punainen pyörösahanterä. Tuotetta on valmistettu 25 kappaletta ja ne myydään MSCHF:n vuorokauden ajaksi avaamassa nettihuutokaupassa.

Sivujen mukaan levyä pystyy oikeasti soittamaan ja kuuntelemaan, sillä sen keskiön ja teräosan välissä on pieni alue tavallista vinyyliä. Tämän jutun kirjoitushetkellä huutokauppaa on jäljellä noin seitsemän tuntia, ja sivu tarjoaa hinnankorotukseksi 5000 dollaria eli noin 4600 euroa. Sivuston mukaan levyt myydään sokkohuutokaupassa 25:lle eniten tarjonneelle.

Nettisivujen mukaan vinyylin mukana tulee adapteri, jonka ansiosta levy sopii kaikenlaisiin soittimiin. Sivuilla pyydetään kuitenkin huomioimaan, että tuotteessa on terävät reunat ja se on huomattavasti tavallista levyä painavampi. Se ei myöskään vastaa vinyylilevyjen standardikokoa, ja kaikilla näillä seikoilla saattaa olla vaikutusta siihen, miten se soi.

Huutokauppasivulla on vastaus muutamaan kysymykseen kuten ”voiko tätä käyttää oikean sahan teränä?”. Vastauksessa todetaan, että niin ei pidä missään nimessä tehdä, ja että ”vinyylilevyn käyttäminen sahassa voi johtaa vakavaan vammaan tai kuolemaan”. Siitä huolimatta sivuilla on kuva levystä oikeaan pyörösahaan kiinnitettynä. Ettei nyt vain sattuisi mitään…

Mitähän seuraavaksi?

Lisää luettavaa