Tina Jukarinen managerointi- ja konsultointiyritys Manage Me Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Rumba onnittelee!

24.07.2023

Managerointi- ja konsultointiyritys Manage Me Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Tina Jukarainen. Jukarainen on toiminut yhtiössä liki kuuden vuoden ajan operatiivisena johtajana ja artistimanagerina.

Tina Jukarainen on toiminut musiikkialalla jo 11 vuotta. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. Music Finlandilla. Managerina Jukarainen toimii mm. Nelli Matulalle, Aliisa Syrjälle ja Tuure Boeliukselle. Jukarainen on myös Suomen Managerifoorumin hallituksen puheenjohtaja.

”On suuri kunnia saada alkaa johtaa tätä upeaa yritystä, jonka menestys perustuu huikeaan työyhteisöön sekä ensiluokkaiseen palveluun, jonka keskiössä on upeiden asiakkaidemme hyvinvointi ja menestys. Korona-aika on herättänyt vahvistamaan yrityksen bisnesmallia, ja lähden innolla tutkimaan uusia suuntia, joihin voimme Manage Me:n liiketoimintaa kehittää”, kommentoi Tina Jukarainen.

Vuonna 2017 perustettu Manage Me Oy on kotimaisen musiikin ja talenttien managerointi– ja konsultaaltioyritys. Manage Me:n asiakkaita ovat mm. Jare Tiihonen, Jenni Vartiainen, Etta, Mmiisas ja Nelli Matula.

Lisää luettavaa