Tom Morello pistää kitaran vinkumaan Måneskinin uudella singlellä

Rush!-albumi ilmestyy perjantaina 20. tammikuuta.

14.01.2023

Måneskin julkaisee Rush!-nimisen albumin ensi viikon perjantaina. Yhtyeen kolmas täyspitkä sisältää kokoinaiset 17 biisiä, joista neljä on julkaistu jo aiemmin singleinä.

Viimeinen ennen levyn ilmestymistä kuultava maistiainen on Gossip-single, jossa vierailee itse Rage Against the Machine– ja Audioslave-kitaristi Tom Morello. Yhtye kuvailee miehen tuoneen ”raivoa” Måneskinin musiikkiin.

”Tom Morellon mieletön kokemus antoi meille vinkkejä siitä, miten työstää biisejä ajattelematta liikaa. Emme voi kiittää häntä tarpeeksi tässä kappaleessa vierailemisesta. Se on kunnia koko bändille!”, yhtye kommentoi.

Morello puolestaan kertoo suhtautuneensa aluksi skeptisesti kuullessaan, että italialainen rokkibändi niittää mainetta ympäri maailmaa.

”Sitten näin heidät livenä, ja olin ällikällä lyöty. He ovat anteeksipyytelemättömän kovaäänisiä, seksikkäitä ja rokkaavia, ja ansainneet paikkansa nuorempien sukupolvien rock’n’rollin soihdunkantajina”, Morello kertoo.

”Bändi on mahtava, he ovat kaikki mahtavia soittajia ja tekevät hienoja biisejä. Heidän ja yleisön välinen yhteys on syvä ja merkityksellinen. Se muistuttaa minua joistakin 90-luvun isoista bändeistä.”

Morello esiintyy myös biisin kylkeen tehdyllä musiikkivideolla, joka on Tommaso Ottomanon käsikirjoittama ja ohjaama.

Helsingissä kauppakeskus Forumissa järjestetään levyn julkaisupäivänä eli perjantaina 20. tammikuuta Måneskin-fanitapahtuma. Tilaisuudessa on mahdollisuus päästä kuvauttamaan itsensä osaksi jättimäistä mosaiikkiteosta, johon tullaan keräämään valokuvia faneista julkaisupäivänä ympäri maailman.

Kuuntele biisi ja katso musavideo alta.

Lisää luettavaa