Turkulaisfestivaali muuttuu täysin maksuttomaksi – lisää esiintyjiä julki

Ilmiö on tänä vuonna maksuton.

27.04.2022

Ilmiö Rettig täyttää Rettigin ja Brinkkalan idylliset kaupunkikorttelit vaihtoehtokulttuurilla kahdeksi päiväksi 22.–23.7.2022.

Turun Vanhaankaupunkiin tekeillä olevan Taiteen talon kupeessa sijaitseva, jo viime kesänä toimivaksi testattu festivaalialue laajenee entisen Rettigin tupakkatehtaan pihalta nyt myös sen ympäristöön.

Tämän vuoden suurimpana uudistuksena festivaali on luopunut pääsymaksuista kokonaan. Tarkoitus on tarjota vaihtoehtokulttuuria mahdollisimman monelle niin, että sitä on helppo lähestyä.

Tämän vuoden musiikkikattauksesta löytyvät muun muassa debyyttialbuminsa alkuvuodesta julkaissut uuden Suomi-soulin ykkösnimi Punomo, keväällä debyyttialbuminsa julkaisseet Mikko Pykärin ja Karin Mäkirannan uusi elektroninen yhtye Babel sekä Silva Kallionpää Quartet, jonka tuoreessa fuusiojazzissa pääosassa soi viulu.

Lisäyksiä ohjelmaan on luvassa kevään ja alkukesän mittaan ja festivaalin monitaideohjelma julkaistaan kesäkuussa. Tähän asti julkaistu ohjelma löytyy Ilmiön Facebook-sivujen linkistä alta.

Lisää luettavaa