Tuulahdus kesää syksyn keskelle – ensiesityksessä Ideomotorin musiikkivideo

Katso Latviassa ja Vietnamissa kuvattu video.

12.11.2020

Ideomotor julkaisi elektronista indietä ja dream popia yhdistelevän debyyttialbuminsa viime vuonna. Hiljattain julkaistu uusi single White Light Survivors tuo hienovaraisesti lisää vaikutteita soppaan: chillwavea on kuunneltu ja tropical house mainittu.

”Kappale oli pyörinyt meidän kovalevyillä jo hyvän tovin, mutta se ei oikein edennyt mihinkään suuntaan toistuvista yöllisistä ponnisteluista huolimatta. Haluttiin periaatteessa leikitellä tropical house -skenen kanssa, joka ärsyttävyydestään huolimatta vetosi jollain kummallisella tavalla. Bassolinjan jälkeen peli oli toki menetetty tämän alkuperäisen ajatuksen suhteen. Tuntuu ehkä jotenkin hassulta julkaista tämä haikean kesäinen kappale näin lokakuun lopulla, mutta ehkä se ei vallitsevissa oloissa olekaan pelkästään huono juttu”, yhtye kertoo.

Ideomotor on saanut julkaisuillaan huomiota myös kansainvälisissä medioissa ja yhtye onkin soittanut keikkoja rajojemme ulkopuolella silloin kuin keikkailu oli vielä mahdollista. White Light Survivors -kappaleelle kuvattu musiikkivideo vie yhtyeen matkaan Latviaan ja Vietnamiin. Se saa ensiesityksensä Rumban sivuilla nyt.

Lisää luettavaa