Tuure Kilpeläinen suuntaa levynjulkaisukiertueelle uuden yhtyeensä kanssa

Uusi levy ilmestyy syksyllä.

02.09.2023

Tänä kesänä Iskelmä-Finlandialla palkittu Tuure Kilpeläinen suuntaa levynjulkaisukiertueelle uuden yhtyeensä kanssa. Syksyllä uuden levyn julkaisevan laulaja-lauluntekijän yhtyeessä soittavat Ansku Mellanen (basso, kitara, laulu), Julius Sihvonen (koskettimet, laulu) ja Eliel Viitala (rummut).

Kiertue alkaa Hämeenlinnasta perjantaina 17. marraskuuta ja päättyy Jyväskylän Lutakkoon lauantaina 16. joulukuuta. Keikoilla kuullaan materiaalia Kilpeläisen koko uran ajalta.

”Harjoittelen parhaillaan kiertuetta varten uuden huippuryhmän kanssa. Anskun, Juliuksen ja Elielin monipuolinen ja vahva panos tulee luomaan esityksiin aivan oman tunnelmansa. Ammennamme kesän treeneistä lämpöä ja aurinkoa syyskauden keikoille. Ja kuten tiedetään, elämään mahtuu muutakin kuin pelkkää aurinkoa tämä kaikki on hyvä jakaa saman tulen äärellä yleisön kanssa. Soitamme uuden albumin laulujen lisäksi vanhempaa materiaalia urani ajalta. Musiikki herää eloon keikoilla kauniina ja rauhallisena, välillä villinä ja rosoisena, joka ilta erilaisena ja läsnäolevana yleisön kanssa”, artisti kertoo tiedotteessa.

Ennakkoliput ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa.

LEVYNJULKAISUKIERTUE
17.11. Hämeenlinna Suisto
18.11. Rauma Brummi
24.11. Helsinki Tavastia
25.11. Lahti Finlandia-klubi
01.12. Kotka Satama Areena
02.12. Kuopio Sawohouse Underground
05.12. Turku Teatro
08.12. Tampere Tavara-asema
09.12. Joensuu Kerubi
10.12. Kouvola Pato Areena
14.12. Espoo Sellosali
15.12. Seinäjoki Rytmikorjaamo
16.12. Jyväskylä Lutakko

Lisää luettavaa