Vankilatuomiostaan 45 vuotta vähentänyt räppäri 6ix9ine laski leikkiä vasikoimisestaan – tämä tuskin päättyy hyvin

6ix9ine on joko todella rohkea tai todella tyhmä.

06.04.2020

Kerroimme viime viikolla täällä, miten Tekashi 6ix9ine istuu tällä hetkellä kotiarestissa vankilan sijaan.

Alun perin 6ix9ineä uhkasi 47 vuoden vankeusrangaistus. Rikosten tunnustaminen, yhteistyöhalukkuus poliisin kanssa ja todistaminen oikeudessa kahta entistä jengiläistä vastaan kuitenkin laski räppärin tuomion kahteen vuoteen.

Hänen oli määrä istua vankilassa tuomiostaan vielä neljä kuukautta, mutta hänet siirrettiin kotiarestiin tuomionsa loppuajaksi astman takia. 6ix9inen asianajajan mukaan tämä oli koronavirusriskiryhmässä vankilassa ollessaan.

Kun tieto 6ix9inen vapautumisesta tuli julki, hänen Instagram-tililleen tuli kertaheitolla 200 000 uutta seuraajaa. Tiedä sitten, odottivatko seuraajat verenhimoissaan jonkinlaista nettibiiffiä tai muuta sekoilua (mistä 6ix9ine on kuuluisa), mutta sitähän sitten saatiin jo ensimmäisessä somekommentissa vapautumisne jälkeen.

Los Anglesin pormestari Eri Garcetti pyysi puheessaan ihmisiä vasikoimaan ne kanssaeläjänsä, jotka rikkovat koronaeristäytymissääntöä ja karanteenia. Tähän 6ix9ine kommentoi, miten on ”aina valmiina vasikoimaan”.

Tiedä sitten, onko kyse silkasta itsesuojeluvaiston puutteesta vai tyhmyydestä, mutta jotenkin tässä nyt on tunne, ettei tämä hyvin pääty.

Lisää luettavaa