Vesku Jokinen laulaa Joukon ja Kostin klassikon

Vesku Jokinen laulaa Joukon ja Kostin klassikon

08.10.2020

Vain elämää -ohjelman ystävät, jotka ovat tottuneet ahmimaan aina seuraavan viikon jakson Ruutu+-palvelusta, joutuivat pettymään, kun Ressu Redfordin päivä ei ollutkaan katsottavissa ensimmäisen jakson jälkeen viime perjantaina.

Kysyimme Nelosen televisiojohtaja Ville Toivoselta, miksi tällä kaudella jaksoja ei ole mahdollisuutta katsoa ennakkoon.

”Tänä syksynä Vain elämää -sarjan seuraavaa jaksoa ei nähdä ennakkoon Ruudussa, vaan ohjelma kerää kaikki suomalaiset samaan aikaan Neloselle. Haluamme tällä kaudella, että katsomiskokemus on yhteisöllinen ja katsojat pääsevät nauttimaan huikeista esityksistä sekä tarinoista samaan aikaan perjantaisin”, Toivonen kommentoi.

”Kun katsomiskokemus on yhteinen, niin vältytään myös tulevien jaksojen sisällön ennenaikaiselta paljastumiselta. Tämä ei ole ollut suuri ongelma, mutta harmittanut tietenkin ohjelman faneja, jos ovat tähän törmänneet.”

Huomisesta jaksosta saatiin kuitenkin ennakkomaistiainen. Vesku Jokinen tulkitsee rosoisella tyylillään Muisto vain jää -kappaleen. Biisi on Ressun Tuhat syytä -albumilta (2006), mutta se muistetaan etenkin Joukon ja Kostin hittinä. Käännösiskelmän sanat ovat Junnu Vainion käsialaa. Tarinan mukaan Vainio rustasi tekstin viidessä minuutissa sillä välin kun Jouko ja Kosti kahvittelivat.

Lisää luettavaa