Viikonloppuna jättikonsertti Helsingin olympiastadionilla – lue täältä infoa tapahtumasta

JVG:n stadionkonsertti on ensi viikonloppuna.

07.08.2023

JVG esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 12. päivä elokuuta eli tämän viikon lauantaina. Mukana ovat myös Ege Zulu sekä Gasellit.

Tapahtumasta on kerätty kätevä infopaketti Lippu.fi-palvelun sivuille. Keräsimme yhteen avainkohtia listauksesta. Voit lukea niistä alla.

Liput ovat myynnissä Lippu.fin verkkokaupassa täällä sekä Lippu.fin puhelinpalvelussa, myyntipisteillä ja R-kioskeilla. (Huom. VIP-lippuja ei voi ostaa R-kioskeilta.) Huomioithan, että ostamalla lippusi virallisen lippukaupan eli Lippu.fin kautta varmistat pääsysi tapahtumaan. Lippuja ei kannata ostaa epävirallisista kanavista.

Tapahtumassa ei ole ikärajaa. Huomioithan, että A-katsomot ovat anniskelukatsomoita ja niiden ikäraja on K-18. Muut katsomot ovat ikärajattomia. Kaikkien alle 12-vuotiaiden tulee saapua tapahtumaan täysi-ikäisen valvojan kanssa. Tapahtuman nuorimmille kävijöille suositellaan istumakatsomoita paremman näkyvyyden ja turvallisuuden vuoksi. Tapahtumaan ei voi tuoda lastenvaunuja tai -rattaita. Huomioithan, että jokainen asiakas tarvitsee oman lipun.

Avustaja pääsee ilmaiseksi tapahtumaan avustettavan seurassa. Avustajan tulee saapua tapahtumaan yhdessä avustettavan henkilön kanssa. Kaikissa tapauksissa avustajan tarve tulee todentaa porteilla EU:n vammaiskortilla (EU Disability Card) tai vastaavalla dokumentilla.

Olympiastadionin ympäristö on asfaltoitua, mutta itse Olympiastadionilla on paljon portaita. Tapahtumaan suositellaan saapumaan tapahtuma-alueelle Olympiastadionin itäisestä sisäänkäynnistä Hammarskjöldintien puolelta. Tapahtuma-alueella on esteettömiä wc-tiloja ja itäsivun katsomon kaikki palvelupisteet ovat esteettömiä. Kysythän järjestyksenvalvojilta lisätietoa esteettömistä kulkureiteistä sekä esteettömien wc-tilojen tarkemmista sijainneista.

Kenttälipun ostaneet asiakkaat saavat lipuntarkastuksen yhteydessä kenttärannekkeen. Rannekkeella voit poistua kentältä ja palata takaisin kentälle. Huomioithan kuitenkin, että ranneke ei oikeuta poistumaan tapahtuma-alueelta ja palaamaan sinne takaisin. Säilytä lisäksi lippu tallessa koko tapahtuman ajan.

Lippujen luvaton jälleenmyynti / trokaaminen epävirallisten kanavien kautta on kiellettyä. Lippuja voi luvallisesti jälleenmyydä Lippu.fin Fansale-sivuston kautta. Fansale-sivuston kautta voi ainoastaan myydä Lippu.fin verkkokaupan kautta ostettuja lippuja.

Tapahtumaan on myynnissä numeroimattomia seisomapaikkoja kentältä sekä numeroituja istumapaikkoja katsomoista. Lavan etuosa kentällä täytetään saapumisjärjestyksessä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jos sinulla on kenttälippu, ja haluat katsella konserttia mahdollisimman läheltä lavaa. Kentältä löytyy anniskelualue. A-katsomot ovat anniskelukatsomoita ja niiden istumapaikat ovat K-18.

Tapahtuman aikataulun näet alta. Lue lisää käytännön järjestelyistä täältä.

17.00 Portit
18.15 Ege Zulu
19.30 Gasellit
21.00 JVG

Tapahtuman arvioitu päättymisaika on klo 23.30 mennessä.

Lisää luettavaa