Viime vuoden lopulla menehtyneen Juice Wrldin ensimmäinen postuumi single julkaistiin

Artistilta jäi jälkeen valtavasti valmiita, julkaisemattomia kappaleita.

YouTube

Rap-artisti Juice Wrld, oikealta nimeltään Jarad Anthony Higgins menehtyi sairaskohtaukseen viime vuoden joulukuussa. Artisti oli kuollessaan 21-vuotias. Valmiita, julkaisemattomia kappaleita jäi artistilta jälkeen valtava määrä ja artistin perhe onkin nyt päättänyt jatkaa artistin musiikin julkaisemista postuumisti.

Ensimmäinen postuumisti julkaistu single Righteous on nyt kuunneltavissa. Kappaleen on tuottanut Nick Mira. Voit katsoa kappaleelle tehdyn musiikkivideon uutisen lopusta.

Artistin äiti Carmela Wallace on lisäksi perustanut hyväntekeväisyysjärjestöstä, jonka tarkoituksena on kunnioittaa hänen poikansa perintöä. Wallace kertoi järjestön perustamisesta julkisuuteen tällä viikolla. Live Free 999 -niminen järjestö tukee riippuvuuksista, ahdistuksesta ja masennuksesta kärsiviä nuoria sekä pyrkii normalisoimaan näistä aiheista käytävää keskustelua.

Juice Wrld julkaisi urallaan kaksi studioalbumia: Goodbye & Good Riddance (2018) sekä Death Race for Love (2019). Juice Wrld esiintyi Suomessa viime kesänä Tampereen Blockfesteillä.