Ville Veikan debyyttialbumista tulee maaginen – katso tänään ilmestynyt musiikkivideo

Ville Veikan uudessa kappaleessa vierailee Sonia.

17.01.2024

Laulaja-lauluntekijä Ville Veikka julkaisi perjantaina 12. tammikuuta kappaleen nimeltä Rakkaus ei aina riitä, jossa vierailee Sonia. Biisi on artistin tulevan debyyttialbumin kolmas single – viime kesänä ilmestyi kappale Fillarit, ja lokakuussa Aloitetaan alusta, josta kirjoitimme täällä.

Ville Veikka kertoo uuden kappaleen tiedotteessa, että albumin tekeminen on aina ollut yksi hänen suurimmista unelmistaan.

”Kokonaisuutena albumista tulee aika tarinallinen ja toivottavasti myös jollain tavalla maaginen. Haluan tuoda levyllä myös paljon valoa ja toivoa”, Ville Veikka kuvailee.

Rakkaus ei aina riitä -biisi ainakin huokuu näitä ominaisuuksia, sillä kappale käsittelee eroamista pehmeimmällä mahdollisella tavalla. Vaikka rakkaus ei aina riitä parisuhteen ylläpitämiseen, se ei vähennä tunteen arvoa. Biisi vaikuttaa rivien väleistä korostavan sitä, että ihmissuhteen muoto on lopulta pelkkä muodollisuus, ja todellinen merkityksensä on ihmisten välisillä tunteilla. Jos rakkaus on kunnioittavaa ja aidon välittävää, se on jo enemmän kuin mitä monissa pysyvissä parisuhteissa on.

Kappaleesta ilmestyi tänään Asko Keinosen ohjaama ja kuvaama musiikkivideo. Ville Veikka kertoo tiedotteessa kuvailleensa kappaletta Keinoselle sanalla ”rakkauserobiisi”.

”Haluttiin pitää tämän biisin tuotanto hillittynä, koska teemat ovat niin isoja”, Ville Veikka sanoo. ”Tässä biisissä on paljon tunnetta, joka tulee tosi lähelle. Kappale syntyi luonnollisesti mun ja Sonian ekassa yhteisessä sessiossa, kun vain tutustuttiin ja juteltiin kaikesta mahdollisesta ja tietenkin myös tämän biisin aiheista.”

Katso uusi musiikkivideo tästä:

Sonylle levyttävä Ville Veikka julkaisi debyytti-ep:nsä Poika maaliskuussa 2023. Samana vuonna hänet valittiin YleX Läpimurto -listalle, minkä lisäksi hän aloitti keikkailun Alt Agencyn alla. Vuoden aikana hän ehti omien keikkojensa lisäksi esiintyä Kuumaa-yhtyeen lämmittelijänä. Ville Veikan keikoilla rumpuja soittaa Sonia, joka julkaisi viimeisimmän kappaleensa Siellä oot säkin elokuussa 2023.

Lisää luettavaa