Von Hertzen Brothers erikoiskeikoille – akustinen kiertue luvassa

VHB kiertää syksyllä Suomea erikoiskeikoilla.

29.05.2023

Von Hertzen Brothers kiertää syksyllä Suomea hieman eri tavoin kuin ennen, sillä yhtye löhtee akustiselle kiertueelle. Konserteissa kuullaan yhtyeen tuotantoa uudessa valossa, sillä luvassa on uusia sovituksia tunnetuista biiseistä, tarinoita kappaleiden taustoista sekä myös harvinaisempia helmiä.

Kiertue alkaa 27. lokakuuta Tampereen G Livelabista, kaartaa Lappeenrannan, Hämeenlinnan sekä jo aiemmin julkistetun Savoy-teatterin konsertin lisäksi myös Kouvolan, Tuusulan, Turun ja Porvoon halki Espooseen. Mukana veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa vaikuttaa tällä kertaa säveltäjä-muusiikko Markus Pajakkala. Lipunmyynti käynnistyy kunkin esiintymispaikan lipunmyyntikanavissa tiistaina 30. toukokuuta klo 9.

Mikko Von Hertzen kertoo keikoista seuraavaa:

”Akustinen kiertue on ollut meidän veljesten pitkäaikainen haave ja nyt kun edellisen levyn myötä tutustuimme multi-instrumentalisti Markus Pajakkalaan, ajatus kiertueesta sai vihdoin tuulta purjeisiinsa. Odotamme innolla, että pääsemme sovittamaan biisejämme tälle nelikolle ja lupaamme, että setistä löytyy myös yllätyksiä ja harvinaisuuksia. Pyrimme siihen, että rundin illat tulee olemaan rentoja ja mukavia. Musiikkimme olkoon ikään kuin leirinuotio, jonka äärellä ihmettelemme sen loistoa ja lämpöä. Kerromme keikoilla biisiemme taustoista ja toivomme että tulette saamaan hyvän käsityksen meidän veljesten yhteisestä urasta. Stand-uppiin emme usko yltävämme (paitsi ehkä tahattomaan), mutta jos oikein hyvin käy, jotain uuttakin pääsemme keikoilla esittämään.”

Tulevasta syksyn akustisesta erikoiskiertueesta saa esimakua jo Seinäjoen Provinssissa, jossa yhtye esiintyy akustisella keikalla lauantaina 1. heinäkuuta yhdessä kosketinsoittaja Engstrandin kanssa.

Keikkapaikat videon alla.

VON HERTZEN BROTHERS ACOUSTIC TOUR 2023

Pe 27.10. TAMPERE G Livelab
La 28.10. LAPPEENRANTA Nuijamies
Pe 03.11. HÄMEENLINNA Suisto
La 04.11. HELSINKI Savoy
Su 05.11. KOUVOLA Pato Areena
To 09.11. TUUSULA Krapin Paja
Pe 10.11. TURKU Teatro
Ke 15.11. PORVOO Taidetehdas
To 16.11. ESPOO Sellosali

 

Lisää luettavaa