Vuonna 1994 kulttiyhtye poltti miljoona puntaa savuna ilmaan ihan konkreettisesti – nyt se julkaisi hittejään Spotifyssa

KLF uudelleenjulkaisee materiaaliaan.

AOP

Tammikuussa 2017 rave-kaksikko KLF väläytteli mahdollisuutta paluuseen. Kerroimme asiasta tuolloin täällä.

”Tänä vuonna tulee kuluneeksi 23 vuotta siitä, kun yhtyeen tuolloin jo kuopanneet Jimmy Cauty ja Bill Drummond polttivat miljoona puntaa ja kuvasivat sen videolle. Vuodenvaihde merkitsi myös 30-vuotisjuhlaa The KLF:n puuhille. 1. tammikuuta 1987 perustettiin The Justified Ancients of Mu Mu, The KLF:n ensimmäinen inkarnaatio”, kirjoitimme tuolloin.

Nyt yhtye on julkaissut suoratoistopalveluihin kokoelman Solid State Logik 1. Levyltä löytyy kahdessan bändin suurinta hittiä kuten Doctorin’ the Tardis, 3am Eternal, Last Train to Trancentral, Justified & Ancient sekä America: What Time is Love?.

Bändi ei ole musiikkiaan ennen suoratoistopalveluissa julkaissut.

Lontoon kaduilta löytyy julisteita, joissa vihjaillaan toisestakin Solid State Logik -julkaisusta. Tämän lisäksi tulossa on huhujen mukaan neljä muutakin uudelleenjulkaisua: Kick-Out D’Jams, Pure Trance Series, Come Down Dawn ja Moody Boys Selected.

Uudelleenjulkaisujen mukana tulee myös ennen julkaisemattomia demoja ja hahmotelmia KLF-, JAMs-, Justified Ancients of Mu Mu- ja Timelords-kappaleista.