Yhdysvaltain konservatiivit suututtanut kappale debytoi Suomen singlelistan ykkösenä

Melo albumilistan kakkosena.

12.04.2021

Lil Nas X suututti Yhdysvaltain konservatiivipiirit kappaleellaan Montero (Call Me By Your Name). Saatanan kanssa flirttaileva musiikkivideo oli jo itsessään liikaa, mutta (väitetysti) ihmisverta sisältävien lenkkarien lanseeraus työnsi mukin nurin. Tarkemmin keissistä täällä. Noh, itse biisikin on kelvannut, sillä Old Town Road -megahitistä tunnettu räppäri debytoi tuoreimmalla singlellään Suomen singlelistan ykkösenä.

Heti kakkosena viime viikon ykkönen, keskustelua kotimaassamme herättänyt YB026:n ja Nuteh Jonezin Steppasin partyy. Lil Nas X:n lisäksi singlelistalla on vain yksi toinen uusi kappale: Ritonin, Nightcrawlersin, Mufasan ja Hypemanin Friday-kappaleen Dopamine Re-Edit (19. sija).

Suomen virallisen albumilistan puolella Behm pitää edelleen kärkipaikkaa. Viime viikolla meni rikki Anssi Kelan 20 vuoden takainen ennätys, eikä kiinnostus draaman kaarta kohtaan näytä hiipuvan.

Kakkosena on viikon korkein uutuus, Melon albumi Glitter, joka muistetaan varmasti myös loppuvuodesta, kun listaillaan vuoden parhaita levyjä. Albumilistankaan puolella ei ole kuin kaksi uutuutta, Glitterin lisäksi se on Lil Tjayn Destined 2 Win (23.).

Lauri Tähkän Meidän tulevat päivät -levyllä tuli täyteen varsin messevät 110 viikkoa albumilistalla. Pyöreitä viikkolukemia juhlivat myös Iben Perkele! ja Gettomasan Kalamies, kummallakin 30 viikkoa plakkarissa.

Lisää luettavaa