Yksi vuoden kuumimmista rap-levyistä julkaistiin perjantaina – tottakai sitä sai taas kuunnella ennakkoon maailman parhaimman koripalloilijan somessa

Rap-musiikin kenteis näkyvin promoottori hoitaa homman.

09.12.2017

LeBron James tunnetaan tietysti ylivoimaisista kyvyistään koripalloilijana, mutta myös kovana musiikin ystävänä. Milloin LeBron nähdään juomassa viiniä Draken kanssa ja milloin taas hengailemassa Jay-Z:n keikalla.

LeBron on tietysti myös innokas somettaja, ”King Jamesilta” löytyy 35 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Instagramin stories-tilassa räppäri usein kuvailee selfievideoita, joissa kuuntelee joitakin, yleensä rap-kappaleita. Usein jos LeBron kuuntelee tietyn artistin biisiä, niin artisti postaa siitä videon someen.

Niin oli tälläkin kertaa, kun LeBron James kuunteli Big Seanin ja Metro Boominin -yhteisalbumia ennakkoon. Double or nothing -albumi julkaistiin 8. joulukuuta, mutta LeBron James paukutteli levyään autossaan jo 6. 12. Siitä on todisteena videomateriaalia, jonka voit katsoa hieman alempaa. Oletettavissa on, että useat LeBronin fanit ovat itsekin tutustuneet levyyn tämän myötä ja Big Sean & Metro Boomin ovat saaneet taas muutaman korvaparin lisää musiikilleen.

LeBronilla oli siis jälleen kerran pääsy ennenjulkaisemattoman musiikin pariin ennen kaikkia muita. Aiemmin LeBron James sometti Kendrick Lamarin Damn.-levyä ennakkoon. Mikäli siis mielit päästä kuulemaan kovan luokan rap-julkaisuja ennakkoon, niin koripallossa pärjääminen voinee olla yksi väylä siihen.

Way before people had they hands out like they doing Macarena…🙌🏽2️⃣3️⃣

Henkilön champagnepapi (@champagnepapi) jakama julkaisu

🔁 @lee__monet

Henkilön Elliott Wilson (@elliottwilson) jakama julkaisu


Otsikkoa päivitetty 9.12.

Lisää luettavaa