Yläasteikäisen nuoren itsemurha kosketti suomalaisartisti Bessiä: ”Olen kertonut julkisesti sosiaalisessa mediassa käyneeni reunalla”

Bess julkaisi uuden singlen.

Kotimainen artisti Bess on julkaissut uuden singlen Valoo. Kappaleella otetaan kantaa mielenterveysongelmiin. Biisin hän on kirjoittanut yhdessä Nopsajalan ja palkitun biisinkirjoittaja Kaisa Korhosen kanssa.

”Kuulin kaksi vuotta sitten tarinan yläasteikäisestä nuoresta, joka oli tehnyt itsemurhan. Koin, että tämä on äärimmäisen tärkeä aihe käsitellä. Tämän biisin kirjotus vei aikaa ja se oli syväluotaava prosessi itsellenikin. Toivon, et tämä biisi voi toimia vertaisena, kanssakulkijana ja että se toisi lämpöä ja toivoa niille, jotka kamppailevat elämänsä asioiden tai oman mielensä kanssa”, Bess kertoo ja jatkaa:

”Ollaan kollektiivisesti eletty rankkoja aikoja viimeiset melkein pari vuotta. Tässä valossa tuntuu erityisen tärkeältä saattaa tää biisi maailmaan. Olen kertonut julkisesti sosiaalisen median kanavissani käyneeni reunalla ja olen ollut myös onnekas, että sain apua. Avun ja kuntouttavan terapian saaminen on mielestäni ehdottomasti turvattava ja asetettava helpommin saataville jokaiselle sitä hakevalle”, Bess kiteyttää.

Artistin tuotantoa on kuunneltu suoratoistopalveluissa lähes 33 miljoonaa kertaa. Laulajan tunnetuin kappale on lähes kolminkertaista platinaa striimannut Tempo, jolla hän nousi vuonna 2017 suuren yleisön tietoisuuteen. Bess työstää tällä hetkellä toista levyään.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa