Yle: Slim Millin ja perussuomalaisten rakkaussuhde ei kauaa kestänyt – meemiräppäri sai potkut puolueesta

Slim Mill sai potkut perussuomalaisista.

Yle kertoo täällä, että Slim Mill on saanut potkut perussuomalaisista.

Kerroimme kesäkuussa Rumban sivuilla täällä, miten Slim Mill pääsi Vantaan kaupunginvaltuustoon perussuomalaisten riveistä.

”Vantaalla perussuomalaiset lukeutuivat voittajiin, ja kasvattivat valtuustopaikkoja peräti neljällä. Yksi persujen listalta läpi menneistä on Milad Dehghan, joka tunnetaan paremmin nimellä Slim Mill. Meemiräppäri pitää myös suosittua Leveli-podcastia, jonka vaalivalvojaislähetyksessä spekuloitiin runsaasti esimerkiksi vaalivilpin mahdollisuutta”, uutisoimme tuolloin.

Tänään Yle uutisoi täällä, että Slim Mill on saanut potkut puolueesta. Slim Mill on pitänyt toisen perussuomalaisen Nico Giansantin kanssa Leveli-podcastia. Levelissä Slim Mill Giansantin kanssa on arvostellut puoluejohtoa kovasanaisesti ja joskus myös alatyylisesti.

Elokuun puolivälissä Levelissä epäiltiin Seinäjoen puoluekokousta vilpilliseksi, kun Riikka Purra valittiin uudeksi puheenjohtajaksi. Iltalehti kertoi tuolloin, että seinäjoella paikalta poistettiin kaksi häiriötä aiheuttanutta miestä. Miehet olivat pukeutuneet luotiliiveihin, ja heidän kerrottiin olevan Giansantin ”turvamiehiä”.

Myös Giansanti sai potkut puolueesta.

Puoluesihteeri Arto Luukkanen vahvasti asian Ylelle.

”Jokainen voi katsoa heidän lähetyksiään ja miettiä, mikä se syy on”, Luukkanen kertoi Ylelle. Samalla hän toivottaa erotetuille onnea poliittisella uralla.

Slim Mill kertoi Ylelle tietävänsä, ettei ole täysin viaton, ja että on aiheuttanut puolueelle mainehaittaa. Samalla hän kuitenkin kertoo, miten on tehnyt ”hyviäkin juttuja”.

Ylen uutisen voit lukea täältä.