Rumban Albumilistalla Rytmihäiriö

10.05.2013

Surmacorea soittava bändi sai toisen ykkösensä. Muuten listalla oli uutuuksien suhteen viime viikkoja hiljaisempaa, joten vanhemmat levyt pääsivät parantelemaan asemiaan.

Teksti: Markus Hilden, kuva: Rytmihäiriö.

Rytmihäiriöllä on nyt kaksi ykköstä ja pari muuta top ten -merkintää Rumban listalta. Uuden Todellisuuden mestari -albumin lisäksi Surmantuoja (2010) piipahti kärjessä, mutta saavutti ainoastaan kaksi listaviikkoa. En tiedä olenko ainoa, jota huvittaa, että top tenissä keikkuvat samaan aikaan sekä Rytmihäiriö että Aivovuoto.

J. Karjalaisen Et ole yksin palasi viikon mittaisen lipsahduksen jälkeen taas top kymppiin. Sijalla kahdeksan debytoi Faarao Pirttikankaan uutuusalbumi Kaatopaikan kuningas. Se on hänen ensimmäinen listalevynsä.

Muun muassa House-sarjasta tuttu laulaja-näyttelijä Hugh Laurie on yltänyt kotimaassaan Isossa-Britanniassa jo aiemmin albumilistan kakkoseksi ja nyt hänkin teki debyyttinsä Rumban listalle ja vieläpä top teniin sijalle kymmenen.

Cathedralin toinen lista-albumi The Last Spire ylsi 12:nneksi. Arttu Wiskarin ja Haloo Helsingin tuoreimmat palasivat sijoille 14 ja 16. 17:ntenä debytoi Antero Lindgrenin toinen albumi Talking with the Dead. Myös Lindgren on ehta listatulokas.

Rumban Albumilista 2.–8.5.2013
(suluissa edellisen viikon listasijoitus)
1. (-) RYTMIHÄIRIÖ: Todellisuuden mestari
2. (2.) JONNE AARON: Onnen vuodet
3. (6.) AMORPHIS: Circle
4. (1.) HIM: Tears on Tape
5. (11.) J. KARJALAINEN: Et ole yksin
6. (3.) AIVOVUOTO: Aivovuoto
7. (4.) DEEP PURPLE: Now What
8. (-) FAARAO PIRTTIKANGAS: Kaatopaikan kuningas
9. (16.) VOLBEAT: Outlaw Gentlemen and Shady Ladies
10. (-) HUGH LAURIE: Didn’t It Rain
11. (15.) GHOST: Infestissumam
12. (-) CATHEDRAL: The Last Spire
13. (9.) NINNI POIJÄRVI & MIKA KUOKKANEN: Vagabond Moon
14. (re) ARTTU WISKARI: Tappavan hiljainen rivarinpätkä
15. (20.) AKU HIRVINIEMI: Hahmo Shake
16. (re) HALOO HELSINKI: Maailma on tehty meitä varten
17. (-) ANTERO LINDGREN: Talking with the Dead
18. (12.) TUOMARI NURMIO: Dumari ja spuget
19. (10.) SANTA CRUZ: Screaming for Adrenaline
20. (13.) DREAMTALE: World Changes Forever

Rumban Albumilista kerätään yhteistyössä Musiikkituottajien kanssa seuraavien musiikin erikoisliikkeiden todellisista levymyynneistä: 8raita Record Store, CDON.com, Combat Rock Shop, FM Music, The Funkiest, Goofin’ Records, Jungle Records, Kane Records, Kouvolan Peltirumpu, Levykauppa Epe’s, Levykauppa Äx (seitsemän kauppaa), Levy-Musiikki, Maanalainen Levykauppa, Musiikki-Belisa, Stupido Shop, Swamp Music, Sävelaitta.

Lisää luettavaa