AC/DC:n uutta levyä juhlittiin Suomen Lapissa huikealla tavalla – katso video

Tänään se ilmestyi.

13.11.2020

Tänään ilmestynyttä AC/DC:n Power Up -albumia on juhlistettu ja markkinoitu ympäri maailmaa monin eri tavoin. Yksi näkyvimpiä tempauksia on ollut rakennusten seiniin heijastetut valtavat AC/DC -valotaideteokset, joita on nähty isojen kaupunkien keskustoissa ympäri maailmaa.

Suomen Lapissa puolestaan poltettiin valtava puusta tehty AC/DC -logo Levitunturin maisemissa.

Kun tieto maailmalla tehdyistä valotaideteoksista kantautui Suomeen, yhtyettä haluttiin kunnioittaa myös täällä – mutta suomalaisella twistillä.

”Legendaarisen AC/DC:n uusi albumi on sen verran iso positiivinen yllätys tähän harmaaseen vuoteen 2020, että halusimme ehdottomasti toteuttaa tempauksen, joka näkyisi artisteille asti. Meiltä Suomesta puuttuu yleisesti tunnistettavat monumentit, kuten Riemukaari tai Big Ben, mutta talvista Lappia paremmaksi on vaikea muiden maiden pistää. Ja vaikka tällä hetkellä matkustaminen Lappiin ulkomailta on vaikeaa, halusimme tällä tempauksella maailmanlaajuisesti muistuttaa Suomen luonnon ja Lapin arktisesta, uniikista kauneudesta. Saimme pähkähullulle ideallemme innostunutta tukea yhteistyökumppaniltamme Visit Leviltä ja yhdessä saimme toteutettua mieleenpainuvan kokonaisuuden”, kertoo Sony Music Finlandin Director of Partner Services Kaisu Pulli.

Visit Levin markkinointijohtaja Maija Palosaari kertoo puolestaan näin:

”Me suomalaiset olemme rock-kansaa ja tässä tempauksessa yhdistyy hyvin kauniilla tavalla arktinen Lappi ja maailman suurin rockyhtye. Tempaus rakkaassa Levitunturissamme on upea tapa juhlistaa uutta ja mahtavaa albumia, josta haluamme onnitella koko alueena legendaarista yhtyettä. Toivottavasti saamme heidät jonain päivä tänne Leville esiintymään.”

Katso video palavasta logosta alta.

Lisää luettavaa