Annika Oksanen Live Nation Agencyn johtoon

Rumba onnittelee!

22.11.2023

Annika Oksanen on nimitetty Live Nation Finlandin kotimaisten artistien agentuurin, Live Nation Agencyn, uudeksi vetäjäksi. Oksanen aloittaa uudessa roolissaan 1.1.2024.

Oksanen on työskennellyt Live Nationilla vuodesta 2017 agenttina ja promoottorina. Kulttuurituotantoa opiskellut Oksanen päätyi alalle Nosturin harjoittelun kautta. Hän on tehnyt töitä muun muassa usean musiikkifestivaalin kanssa, Tiketillä sekä yhdysvaltalaisartisti Cat Powerin henkilökohtaisena assistenttina ennen päätymistään Live Nationille.

Musiikki & Median Vuoden Agenttina vuonna 2021 palkittu Annika Oksanen on palkittu Pohjoismaisten musiikkivientitoimistojen verkon Nomexin Top 20 under 30 -palkinnolla vuonna 2018. Nomex-palkitut edustavan alueen musiikkiteollisuuden keskeisimpiä uusia toimijoita ja tulevaisuuden johtajia, jotka tuovat uutta perspektiiviä sekä tuoreita ideoita ja liiketoimintamalleja muuttuvaan musiikkiteollisuuteen.

”Tämä tuntui oikealta hetkeltä ottaa tämä uusi haaste ja rooli vastaan. Minulla on visioita, miten viemme Live Nationin kotimaan edustusta ja osaamista eteenpäin yhteistyössä artistien ja heidän tiimiensä kanssa. Haluamme rakentaa pitkäjänteisiä artistiuria, ja uskon että tämä onnistuu parhaiten levy-yhtiöiden, managementtien ja liven sujuvassa yhteistyössä”, Annika Oksanen kertoo tiedotteessa.

Rumba onnittelee!

Lisää luettavaa