Bruce Springsteen and The E Street Band esiintyy tällä viikolla Helsingissä – lue täältä tanakka infopaketti tapahtumasta

Tietopaketti saatavilla!

08.07.2024

Stadionkesä jatkuu tällä viikolla Helsingin Olympiastadionille saapuvan Bruce Springsteen and The E Street Bandin konsertin merkeissä. The Boss esiintyy Helsingissä perjantaina 12. päivä heinäkuuta. Alla kootusti tietoa Bruce Springsteen and The E Street Bandin konsertin käytännön järjestelyistä konsertin järjestäjän Live Nationin toimesta. Tarkemmat infot ja aluekartta löytyvät täältä.

*

Aikautaulut

PERJANTAI 12.7
Jonotus on sallittua klo 14 lähtien.
17.00 Portit avataan, aloitetaan turvatarkastus ja samalla avataan stadionin ravintola- ja myyntipisteet.
n. klo 20 Bruce Springsteen and The E Street Band

24:00 Konsertti päättyy viimeistään.

Aikataulut ovat arvioituja ja voivat muuttua.

Saapuminen

Sujuvamman sisäänkäynnin tähden yleisöä suositellaan saapumaan paikalle hyvissä ajoin – viimeistään 2 tuntia ennen esiintyjän arvioitua aloitusaikaa. Saapumisinfoihin ja asiakaskarttaan kannattaa tutustua vähintään sen verran, että tarkistaa mikä sisäänkäyntiporteista kuuluu omalle lipputyypille. Lipulla pääsee sisään Stadionille vain kerran.

LIPPU.PASS

Konserteissa on käytössä digitaalinen lippu nimeltä LIPPU.Pass, ja ostamansa lipun saa käyttöön ainoastaan älypuhelimeen ladattavan Lippu.fi -sovelluksen kautta. Oma lippu kannattaa ladata Lippu.fi-sovelluksesta ennakkoon ennen stadionin alueelle saapumista mahdollisten ruuhkautuvien verkkoyhteyksien vuoksi. Mikäli LIPPU.Passin tiimoilta tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä Lippu.fi:n asiakaspalveluun.

Esteettömyys ja saavutettavuus

Toivotamme kaikki fanit lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Alta löydät lisää tietoa tapahtuman esteettömyydestä.

Esteetön katsomo on ensisijaisesti tarkoitettu pyörätuolilipun ostaneille asiakkaille. Katsomo on tasanne, jossa on tilaa pyörätuoliasiakkaille sekä heidän saattajilleen. Katsomossa on avustajia varten jonkin verran istumapaikkoja. Invavessoja on pyörätuolitasanteen läheisyydessä sekä muualla tapahtuma-alueella.

Esteetön katsomo

Tarkistathan lipustasi missä katsomossa paikkasi sijaitsee.

D-KATSOMO: Olympiastadionin suurin esteetön katsomo sijaitsee katsomon D takana, stadionin itäpuolella MARATHON GATE.

G-KATSOMO: Toinen esteetön katsomo sijaitsee katsomon G9 kohdalla stadionin pohjoispäädyssä NORTH ENTRANCE.

Sallitut esineet

Pienet käsilaukut, reput, olkalaukut ja vyölaukut kooltaan pienempiä kuin A4-kokoisia. Huomioithan, että laukun sisältö voidaan tarkastaa. Isoja reppuja tai laukkuja ei ole sallittua tuoda tapahtumaan vaan ne tulee viedä narikkaan tai jättää kotiin tapahtuman ajaksi.

Tapahtumaan saa tuoda tyhjän enimmillään 0,5 litran kokoisen, muovisen, läpinäkyvän pullon. 0,5 l muovisia juomapulloja ei ole kuitenkaan sallittua ottaa etukentälle. Pullon voi täyttää alueen WC tiloissa ja vesipisteissä.

Lisää luettavaa