Coitus Int -yhtyeen kiertue alkaa tällä viikolla – ilouutisia niille, jotka jäivät ilman lippua loppuunmyydyille keikoille

Keikkoja tullut lisää.

11.09.2023

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta legendaarisen Coitus Int -yhtyeen debyyttialbumin julkaisusta. Keväällä julkistettiin Coitus Int 50 Revival -kiertue. Se  käynnistyy tämän viikon perjantaina Karkkilasta ja päättyy 25. marraskuuta Turkuun.

Kiertue kattaa 17 esiintymistä ympäri maata. Seitsemän sen keikoista on jo etukäteen loppuunmyyty. Alkujaan keikkoja oli vähemmän, mutta suuren kysynnän vuoksi keikkoja saatiin melkoinen määrä lisää.

Yhtyeen alkuperäisistä jäsenistä mukana kaikilla keikoilla ovat Mikko Alatalo ja Pentti Penninkilampi. Tämän lisäksi perustajajäsen Harri Rinne on mukana syyskuun viimeisen viikon keikoilla.

”Alkuperäinen suunnitelmamme oli todellakin tehdä vain muutama klubikeikka, mutta projektin suosio on yllättänyt meidät täysin. Tampereen Yo-talollekin sovittu keikka on paikan nopeimmin loppuunmyyty tapahtuma nykyisen yrittäjän aikana”, Mikko Alatalo kertoo ja Pentti Penninkilampi jatkaa:

”Päätimme lisätä keikkoja suuren kysynnän vuoksi, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus nähdä tämä ainutkertainen kiertue. On todella hienoa, että Coituksen tuotanto kiinnostaa edelleen ihmisiä. Suuresta suosiosta huolimatta tarkoituksemme on kuitenkin jättää tämä kertaluonteiseksi projektiksi.”

Kiertueen 17 keikasta loppuunmyytyjä on seitsemän. Lippuja on siis saatavilla vielä useisiin konsertteihin, mutta paikat täyttyvät nopeasti. Ajantasainen lipunmyyntitilanne kannattaa tarkistaa kunkin keikkapaikan omilta nettisivuilta.

Juhlavuoden kunniaksi Coitus Int 50 Revival julkaisi kesäkuun alussa samannimisen juhlalevyn, joka sisältää uusia tulkintoja legendaarisen yhtyeen kappaleista.  Coitus Int 50 Revival -albumi on nyt levykaupoissa ja suoratoistopalveluissa.

Liput juhlakiertueen keikoille ovat myynnissä kunkin paikan omien kanavien kautta. Keikkapaikat näet alta.

COITUS INT 50 REVIVAL -KIERTUE
15.9. Pikkupässi, Karkkila
20.9. Pato Areena, Kouvola
21.9. Lutakko, Jyväskylä
22.9. Rock Hotel, Salo
23.9. Krapin Paja, Tuusula (Loppuunmyyty)
24.9. Krapin Paja, Tuusula (Loppuunmyyty)
28.9. On the Rocks, Helsinki (Loppuunmyyty) *
29.9. Möysän Musaklubi, Lahti (Loppuunmyyty) *
30.9. Yo-talo, Tampere (Loppuunmyyty) *
1.10. Yo-talo, Tampere (Loppuunmyyty) *
28.10. Sawohouse Underground, Kuopio
3.11. Kantakrouvi, Oulu
9.11. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
10.11. Skenesali Myyräncolo, Vantaa
11.11. Yo-talo, Tampere (Loppuunmyyty)
15.11. Sellosali, Espoo
25.11. Kåren, Turku
* Mukana Harri Rinne

Muutokset ja lisäykset mahdollisia.

Lisää luettavaa