Edesmennyt MKDMSK 50 viikkoa albumilistalla – Vain elämää alkaa näkyä singlelistalla

Behm, William ja Arttu Wiskari ovat edellisen viikon tapaan kärkikolmikkona.

26.10.2020

Suomen virallisen albumilistan kärki on identtinen viime viikon kanssa: ensimmäisenä Behm levyllään Draaman kaari viehättää, toisena William albumillaan Shakespeare ja kolmantena Arttu Wiskarin Suomen muotoisen pilven alla.

Tehosekoitin palaa uusintajulkaisun myötä listalle vuoden 2001 Rakkauden gangsterit -albumillaan (12. sija). Sini Yaseminin Minäkuva on viikon korkein varsinainen uutuus (18.). Muut uutuusalbumit ovat Nopsajalan Sade (41.) ja Tom Pettyn Wildflowers & All the Rest (43.).

Edesmenneen MKDMSK:n postuumille albumille (10. sija) tulee tällä viikolla 50 viikkoa täyteen listalla. Muut pyöreitä listaviikkoja kellottavat albumit ovat The Weekndin After Hours (30 viikkoa, nyt 16. sijalla), Sexmanen Sextape (50 viikkoa, nyt 29. sijalla), Dua Lipan Future Nostalgia (30 viikkoa, nyt 32. sijalla) ja Juice Wrldin Goodbye & Good Riddance (80 viikkoa, nyt 50. sijalla).

Singlelistan puolella William pitää piikkipaikkaa Penelopellaan, Behm edelleen kakkosena Frida-kappaleellaan. Kolmanneksi nousee maailmanlaajuisesti tämän hetken kuunnelluin kappale, 24Kgoldnin ja Iann Diorin Mood.

Kaikki kolme viikon uutuusbiisiä ovat Vain elämää -ohjelmasta. Ne ovat Reino Nordinin Ressu Redford -versio Kato mitä sä teit (16. sija), Nordinin Sinä vain -niminen versio Jannika B:n Siva-kappaleesta (17.) ja Jannika B:n Ressu-coveri Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat (19.). Näiden lisäksi listalla on toista viikkoa Stigin Kuka on se oikea (6.).

Lisää luettavaa