Elmufestin voittajista käytiin jälleen tiukka taistelu – lopulta rock oli valttia

Elmufest järjestetään helmikuun alussa jo viidettä kertaa.

Musiikin talvifestivaali MARSin yhteydessä järjestettävän Elmufestin esiintyjät on julkistettu. Aloittelevien muusikoiden joukosta tapahtumaan valikoituivat esiintymään yhtyeet Jupiter, Kairon; IRSE!, OJJ, Retards on the Run (kuvassa) ja Smokin´Aces.

Rytmi-Instituutin jo viidettä kertaa järjestämään Elmufestiin haettiin avoimessa haussa loppuvuodesta. Kilpailuun osallistui yli 340 yhtyettä, joista ammattilaisraati valitsi esiintyjät. Elmufest järjestään 4. helmikuuta MARS-festarin avajaispäivänä Seinäjoen Rytmikorjaamolla.

”Elmufestin valintoja tehdessä tarjonnan kirjo ja taiteellisesti korkea taso jaksavat yllättää joka vuosi. Tänäkin vuonna raati oli kovilla, mutta olemme varmoja, että Seinäjoella nähdään paras mahdollinen viisikko,” kommentoi Selmu ry:n toiminnanjohtaja Marko Kivelä.

Festivaalille valituissa artisteissa on vahvaa rock-painotusta. Jupiter ja Kairon; IRSE! soittavat psykedeelistä rockia, Smokin’ Aces ammentaa 1970 ja 1980-lukujen rockista ja Retards of the Sun on niin ikään rock-yhtye. Joukosta poikkeaa OJJ, joka on joensuulainen DJ ja kasibittielektro-tuottaja.

Sisarlehtemme Soundin sivuilla voit tutustua yhtyeisiin, sekä äänestää suosikkiesiintyjääsi ja voittaa nelipäiväisen festarilipun Provinssiin. Äänestämään pääset tästä.

Lisää luettavaa