”Fake it till you make it” – Kaipin uutuussinglellä kuuluu Kaseva

Uutta Kaipia

23.01.2021

Kaip julkaisi uransa toisen singlen. Kirkasäänisen laulajan toinen biisi on nimeltään Tyhjää Riddim ja sillä samplataan Kaseva-yhtyeen Tyhjää-ikivihreää.

”Oltiin tekemässä musaa kun tää biitti tuli kuunteluun. Mulla oli ollut yksi stoori selkeenä mielessä ja ku tää biitti tuli, ne yhdistyi saman tien. Freestailasin kertsin siinä hetkessä ja loput biisistä kasaantu tosi nopeesti. Kasevan biisi oli mulle entuudestaan tuttu ja siinä on tosi sama teema ja stoori ku mun tekstissä. Halusin, että sample on kiinteä osa biisiä ja rakennettiin kertsi sen ympärille”, laulaja avaa kappaleen valmistumista ja biisiin valikoitunutta Kaseva-samplea.

Biisissä lauletaan ”Fake it till you make it”, vaikka se ei laulajalta tarinan mukaan onnistukaan. Tiedotteella artisti kertoo tekevänsä musiikkia ”heille, jotka ovat kokeneet kovia ja haluavat tulla ymmärretyksi, heille joille rakkaus elää ulkopuolisuuden tunteesta”.

Artisti vastasi Rumban ”jos nyt kuulisit musiikkiasi ensimmäistä kertaa, niin mihin siinä rakastuisit”, kysymykseen taannoin näin:

”Varmasti siihen outoon, mutta koukuttavaan, yhdistelmään surua ja tanssittavuutta. Mä tykkään miettiä, että jos Kaip olis drinkki, niin siin olisi kahta eri ainesta – melankolia ja energia. Sitten kun oon studiossa, niin miksaan lasin vaan täyteen molempia ja toivon, että se maistuu jengille.”

Koko juttu löytyy täältä. Kaip teki hiljattain keikkamyyntisopimuksen Fullsteam Agencyn, joten kunhan tilanteet paranee, niin Kaipin keikkapäiviä kannattaa pitää silmällä.

Tsekkaa uusi biisi alta, mukana myös edellinen sinkku Vuodenajat.

Lisää luettavaa