Flow julkisti ensimmäiset kiinnitykset: Kendrick Lamar, Patti Smith, St. Vincent, Grizzly Bear ja monta muuta

Damn. Siis damn, damn, damn.

22.01.2018

Flow-festivaali järjestetään Helsingin Suvilahdessa 10.–12. elokuuta. Tapahtuman ensimmäiset kiinnitykset ovat Kendrick Lamar, Patti Smith, St. Vincent, Grizzly Bear, Bonobo, Mura Masa, Alma, Sigrid, Brockhampton, Helena Hauff, Moodymann, Kube x Eevil Stöö, Vesta, 3TM ja Onni Boi.

Kendrick Lamar on tiedotteen mukaan ollut vuodesta toiseen Flow’n toivotuimpia esiintyjiä. Vuonna 2013 Flow’ssa käyneen räppärin Damn.-albumi (2017) on ehdolla Grammy-gaalassa muun muassa vuoden albumiksi ja rap-albumiksi. Kriitikoiden ylistyksen lisäksi levy on uponnut myös laajalle yleisölle: se oli maailmanlaajuisesti Spotifyn kolmanneksi kuunnelluin albumi viime vuonna.

Myös St. Vincent palaa Flow-festivaalille. Vuonna 2012 vaikuttavan keikan soittanut Annie Clark on sittemmin julkaissut kaksi albumia, St. Vincent (2014) ja Masseduction (2017), joista viimeksi mainittu sai Rumban levyarviossa miltei täydet pisteet (lue arvio tästä klikkaamalla).

Patti Smith on ikoni ja legenda, jonka ei pitäisi tarvita sen kummepia esittelyitä Rumban sivuilla. Grizzly Bear lukeutuu kuluvan vuosituhannen suurimpiin indierock-nimiin ja saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa.

Yhdeksi tämän hetken mielenkiintoisimmista artisteista nostamamme Brockhampton nähdään niin ikään ensimmäistä kertaa Suomessa. Väitteemme tueksi perusteluita tästä klikkaamalla.

Alma nähdään Flow’ssa kesän ainoalla Helsingin-keikallaan. Alman debyyttialbumi on luvassa ennen festivaalia.

Seuraavat artistijulkistukset on luvassa 29. tammikuuta.

Kolmen päivän liput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä 195 euron hintaan. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen kotisivuilta.

Lisää luettavaa