Fyysiselle albumilistalle nousi kotimainen black metal -yhtye, jonka laulaja ihan kirjaimellisesti ristiinnaulittiin lavalle

Harrastuksia, niitä on oltava.

08.01.2024

Albumilistan viikon ykkönen on Ibe Räppäri-levyllään. Kakkosena on Bee, kolmosena Kuumaa, nelosena Lauri Haav ja vitosena Behm.

Fyysisellä albumilistalla ykkösenä pysyttelee Old Gods of Asgard (kuvassa). Sijalla kaksi on Topi Sorsakoski & Agents albumilla Complete – Kaikki Levytykset 1984-1992. Children of Bodom pysyttelee sijalla kolme A Chapter Called Children of Bodom -albumilla. White Death on korkein uutuus sijalla neljä albumilla Iconoclast. Vitosena on Stray Kids.

Black metal -yhtye White Death tuo sentään jonkinlaista muutosta listasijoituksiin. Bändi on tunnettu muun muassa siitä, että yhtyeen laulaja Vritrahn ristiinnaulittiin vuoden 2022 Steelfest-festareilla. Ihan siis kirjaimellisesti. Lisää voit lukea asiasta sisarjulkaisumme Infernon sivuilla täällä. White Deathin albumin on julkaissut Werewolf Records, joka tunnetaan myös Satanic Warmasterin kotina. Satanic Warmaster nousi puolestaan viime vuonna fyysisen albumilistan ykköseksi, ja albumilistallakin se nousi peräti sijalle neljä. Satanic Warmasterista voit lukea enemmän alta löytyvistä linkeistä.

Sinkkulista pysyy käytännössä muuttumattomana. Lisää listasijoituksia löydät täältä.

Lisää luettavaa