Heebo etenee urallaan – pullokoneiden piipityksestä matkalle mihin vaan

Uutta Heeboa.

Jyväskyläläinen rap on voimissaan, kuten todettu. Uutta aaltoa edustaa Heebo, joka on nyt kiinnitetty Överdogille. Olemme kertoneet Heebon edesottamuksista ainakin kahteen otteeseen, joista viimeisimmän löydät täältä.

Tuolloin pullokone piippasi ja kelalle lähetettävät hakemukset herättivät pelkoa ja inhoa. Nyt Heebo on edennyt urallaan ja tällä kertaa hän on matkalla mihin vaan. Uusi Mihi vaa -kappale on perinteikästä suomiräppiä, josta tulee varmasti hyvälle tuulelle.

Resepti biisissä on varsin simppeli ja niin on myös musavideossa. Heebon taika on se, että hän hoitaa tämän simppelin reseptin valmiiksi annokseksi siten, että jälki on laadukasta.

Tosin biisissä on twistinsä. Hetken rullataan pehmein gangstabassoin ja rennoin ulosannein, sitten muuttuu ääni kylmäksi ja biittimaailma tuo mieleen räpin suoraan kaliforniasta. Tahti kiihtyy ja sitten ollaankin jo perillä.

Kaksiosaisesta tuotannosta vastaavat Aaro630 ja Mico Budde. Aarosta lisää täällä.

Jatkossa Heebolta voi varmasti odottaa paljon lisää, joten laita basso paukkumaan sitä ennen alta. Videosta vastaa Verneri Linna.