Hellsinki Industrial Festival 2024 julkisti ensimmäisiä esiintyjiään – industrialia, aggrotechia, EBM:ää ja muuta tarjolla taas

Kova kattaus!

19.12.2023

Hellsinki Industrial Festival julkisti vuoden 2024 kattauksen ensimmäiset esiintyjänsä. Konemusiikin festivaalia vietetään kuudetta kertaa 7.-9.11. 2024 Tiivistämössä ja On the Rocksissa Helsingissä. Tarjolla on peräti 20 kansainvälisen kokoonpanon kattauksen industrialia, aggrotechia, EBM:ää, darkwavea, industrial metallia ja muita synkän konemusiikin lajeja.

Ulkomailta mukaan saatiin muun muassa darkwaven suurnimi Diary of Dreams, apokalyptinen brittishow V2A sekä tyylilajinsa klassikkoyhtye Alien Vampires.

Festivaalien promoottori Juha Virtanen kertoo tiedotteessa, että tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, joilla on avoin mieli.

”Ei meillä olla nökönuukia genrerajojen suhteen. Pääasia on että pumppaa, surisee ja paukkuu. Siitä että joku vielä huutaa päälle saa bonusta. Skenefestarihan tää silti on ja vaikka perusjamppoja ja jampattaria toki jonkun verran näkyy pääosa yleisöstä koostuu cyber- ja latexjengistä, gooteista ja äärimetallipäistä. Jatkodiskojen tiedetään
silloin tällöin äityneen melkoisiksi turnajaisiksi. Jakauma on lisäksi hyvinkin kansainvälinen. Tämäntyyppisiä festareja ei kuitenkaan Euroopanlaajuisestikaan kovin montaa ole ja jengiä vaeltaa kyllä Kanadasta asti tamppaamaan.”

Kaikki tähän asti julkistetut esiintyjät alla. Lippuja tapahtumaan saa 69 euron kappalehintaan.

Diary of dreams (DE)
V2A (GB)
Alien Vampires (GB/IT)
The Silverblack (IT)
Psideralica (SP)
Divine shade (FR)
Evestus (EE)
Sortaja

Lisää luettavaa